SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Lahana sarmasına lezzet katan tüyo! Sarma asla dağılmıyor ve yırtılmıyor

Lahana sarması, Türk mutfağının en sevilen yemeklerinden biridir. Ancak sarma yaparken lahana yapraklarının dağılması ya da yırtılması can sıkıcı olabilir. Neyse ki, lahana sarmasının hem lezzetini artıracak hem de yaprakların dağılmasını önleyecek bazı püf noktaları var. Bu basit tüyolarla sarmalarınız hem lezzetli olacak hem de mükemmel bir görünüme sahip olacak. İşte lahana sarmasını mükemmel hale getirmenin sırları!

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Son Dakika: Hafta sonu hava durumu nasıl olacak? 5-6 Ekim 2024 İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer illerin cumartesi - pazar hava durumu raporu
  2. KPSS Ortaöğretim tercih tarihi ne zaman? 2024 KPSS Ortaöğretim tercih kılavuzu ile tercihler ne zaman başlayacak?
  3. KPSS DHBT SONUÇLARI belli oldu mu? 2024 KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi Testi sonuçları ve sıralamalar ne zaman açıklanacak?
  4. Limon kabuklarını çöpe atan pişman olacak! Bakın ne işe yarıyormuş
  5. İKBAL UZUNER - AYŞENUR HALİL CİNAYETİ: Semih Çelik kimdir? İkbal Uzuner olayı son dakika gelişmeleri
  6. TV YAYIN AKIŞI 5 EKİM 2024: Cumartesi dizileri neler, bugün hangi diziler var? Kanal D, TRT 1, ATV, STAR TV, NOW, TV8, SHOW TV yayın akışı listesi
  7. Altın fiyatları canlı takip: 5 Ekim Gram altın fiyatı ne kadar, gram altın alış/satış fiyatı son durum
  8. SON DEPREMLER AFAD/Kandilli Rasathanesi: Az önce deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? (Son dakika deprem haberleri)
  9. Merkez Bankası faiz kararı toplantısı ne zaman, saat kaçta? 2024 Ekim ayı Merkez Bankası faiz kararı toplantı tarihi
  10. TIKLA, ÖĞREN! On Numara sonuçları: 4 Ekim 2024 On Numara çekiliş sonuçları sorgulama millipiyangoonline ekranı

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.