SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak? GSB son dakika duyurusu ile 2024-2025 KYK burs/kredi sonuçları açıklanma tarihi belli oldu mu?

Kredi ve Yurtlar Kurumu (KYK) burs ve kredi başvuru sonuçları, yakından takip ediliyor. Başvurularını 13 Ekim'e kadar tamamlayan öğrencilerin gözler, Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan son dakika gelecek burs başvurusu sonuçları açıklamasına çevrildi. Peki, KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak? 2024-2025 GSB bursu-öğrenim kredisi ne kadar? İşte, konuya ilişkin detaylar...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Uluslar Ligi Türkiye puan durumu: 14 Ekim 2024 UEFA Uluslar B Ligi güncel puan durumları ile Türkiye kaçıncı sırada, kaç puanda?
  2. KPSS tercihleri ne zaman, KPSS Ortaöğretim tercih süreci başladı mı? 2024 KPSS Ortaöğretim tercih kılavuzu ne zaman yayınlanacak?
  3. KYK burs sonuçları ne zaman açıklanacak? GSB son dakika duyurusu ile 2024-2025 KYK burs/kredi sonuçları açıklanma tarihi belli oldu mu?
  4. BORSA NEDEN DÜŞÜYOR? 14 Ekim 2024 son dakika: Borsa İstanbul BİST 100 endeksi neden düşüşte?
  5. NOBEL ÖDÜLLÜ DARON ACEMOĞLU KİMDİR? Daron Acemoğlu kaç yaşında? Hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...
  6. TCMB EKİM AYI FAİZ KARARI 2024 | Merkez Bankası Toplantısı ne zaman faiz kararı hangi gün saat kaçta açıklanacak? Faiz beklentisi ne yönde?
  7. KABİNE TOPLANTISI KARARLARI BEKLENİYOR! Bakanlar Kurulu Kabine Toplantısı bitti mi, ne zaman saat kaçta sona erecek? İşte masadaki maddeler...
  8. İZLANDA HAVA DURUMU: İzlanda Reykjavik’te hava durumu nasıl, kaç derece?
  9. Giresun Sendromu nedir, belirtileri nelerdir? Dünyada bir ilk olan Giresun Sendromu hakkında şaşırtıcı bilgiler
  10. EVDE BAKIM MAAŞI YATTI MI? Evde bakım maaşı ne zaman yatacak? 14 Ekim Pazartesi evde bakım aylığı yatan iller listesi sorgulama

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.