SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

KYK BURS BAŞVURU takvimi tarihleri: 2024-2025 GSB KYK burs/kredi başvuruları başladı mı, ne zaman başlıyor?

KYK burs/kredi başvuruları için geri sayım sürüyor. Üniversite kayıt işlemlerinin de son günlerine girilmesiyle öğrenciler KYK burs başvurularının başlayacağı tarihi merak ediyor. Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan gelecek 'KYK burs başvuruları başladı' son dakika açıklaması bekleniyor. Peki, Peki, KYK burs başvuruları ne zaman başlayacak? İşte, 2024-2024 KYK burs/kredi başvuru tarihleri hakkında detaylar...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Mike Tyson ve Jake Paul maçı ne zaman, nerede olacak? Mike Tyson ve Jake Paul boks maçı ertelendi mi?
  2. ANLIK SON DAKİKA SON DEPREMLER LİSTESİ 18 EYLÜL || AFAD/Kandilli Rasathanesi deprem nerede oldu, kaç şiddetinde deprem oldu?
  3. FED FAİZ KARARI BEKLENTİSİ SON DAKİKA: Fed faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak, faiz kararı ne olur?
  4. Beyaz çamaşırları kar beyazına döndüren yöntem! Yıkarken ekleyeceğiniz bir malzeme yeterli
  5. Bugün ATV'de ne var? ATV yayın akışı 18 Eylül 2024 Çarşamba Bugün: ATV'de bugün, saat kaçta hangi diziler, hangi programlar yayınlanacak?
  6. Üniversite Haberleri 👨🏻‍🎓👩🏻‍🎓 Oryantasyon nedir, üniversitede oryantasyon eğitimi ne demek? İşte üniversite oryantasyon haftası hakkında merak edilenler
  7. MEB AÇIKLADI > Ortak sınav tarihleri 1. Dönem 2024 tarihleri ne zaman? 2. Dönem ortak sınav 2025 tarihleri hangi ayda, hangi günler?
  8. Sosyal Medya Haberleri 📳 Instagram 18 yaş altı kısıtlaması nedir, hangi önlemler getirildi? instagram genç hesapları uygulaması ne anlama geliyor, ne zaman uygulanacak?
  9. EĞİTİM ÖDENEĞİ YATTI MI, ne zaman yatacak 2024? Öğretmenlere eğitim desteği ne kadar?
  10. KPSS DHBT Sınav Giriş Belgesi TIKLA: KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi (DHBT) sınavı ne zaman, sonuçlar hangi tarihte açıklanacak?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.