Kütür kütür turşu için 1 kaşık ekleyin! Yıl boyunca erimeden taş gibi kalıyor
Turşu yaparken herkesin hayali kütür kütür bir kıvam ve yıl boyunca bozulmayan, erimeyen sebzelerdir. İşte bu hayali gerçeğe dönüştürmek için ustaların sırrı, sadece 1 kaşık doğal malzemede saklı. Peki, bu malzeme nedir ve nasıl kullanılır? İşte turşu yapımına dair tüm detaylar...
|
1
1 / 8Fotoğraf
Turşu, kış sofralarının vazgeçilmezi, fermente lezzetlerin baş tacıdır. Ancak herkesin hayali olan kütür kütür, taş gibi duran turşuları hazırlamak o kadar da kolay değil. Pek çok kişi turşusunun eridiğinden, yumuşadığından ya da yeterince kıtır olmadığından şikâyet eder. İşte bu noktada devreye, sadece 1 kaşıkla tüm bu sorunları ortadan kaldıracak doğal bir yöntem giriyor. Geleneksel mutfaklardan günümüze kadar uzanan bu basit ama etkili sırrı öğrenerek, yıl boyunca turşularınızı ilk günkü tazeliğinde muhafaza edebilirsiniz. Hem sağlık açısından güvenli hem de lezzet açısından doyurucu bir turşu yapmak için nelere dikkat etmelisiniz? Tüm püf noktalarını sizin için derledik.