SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

2025 KURBAN BAYRAMI NE ZAMAN, hangi güne denk geliyor? Bir sonraki Kurban Bayramı hangi ay ve ayın kaçında?

Mübarek Kurban Bayramı için takvimler karıştırılmaya başlandı. Diyanet İşleri Başkanlığı dini günler takvimine göre bir sonraki Kurban Bayramı ayınk kaçında, ne zaman? Dört gün süren Kurban Bayramı, 2025 yılında hangi ay, ayın kaçında idrak edilecek merakla araştırılıyor. İşte, Kurban Bayramı tarihleri...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. VALİ ATAMALARI SON DAKİKA | Hangi illerin valileri değişti? Yeni valiler kimler oldu? İşte vali atama kararnamesi!
  2. MASTERCHEF HAMSİ KUŞU TARİFİ | Orijinal hamsi kuşu nasıl yapılır, malzemeleri ve püf noktaları nelerdir?
  3. MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM ALDI? MasterChef eleme adayları kimler oldu? MasterChef kim kazandı? 18 Eylül Çarşamba MasterChef bireysel dokunulmazlık oyununu kim kazandı?
  4. HAMSTER KOMBAT GÜNLÜK ŞİFRE 19 Eylül 2024 | Hamster Kombat kombo kartları ve yeni günlük şifresi belli oldu mu?
  5. FED FAİZ KARARI SON DAKİKA: Fed faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak, analist yorumları ile faiz kararı ne oldu?
  6. Kuruluş Osman ne zaman başlıyor? 18 Eylül 2024 Kuruluş Osman 6. sezon ilk bölüm bu akşam var mı, yok mu?
  7. SANDIK KOKUSU YENİ SEZON NE ZAMAN, BU AKŞAM başlıyor mu? 💥 Sandık Kokusu yeni sezon ilk bölümde neler yaşanacak, oyuncu kadrosuna kimler katıldı?
  8. Brugge - Dortmund maçı canlı yayın izle: Şampiyonlar Ligi Club Brugge - Borussia Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?
  9. YKS EK TERCİH SONUÇLARI sorgulama ekranı: 2024 YKS ek tercih sonuçları ne zaman, hangi gün açıklanacak?
  10. DERBİ BİLETİ: Fenerbahçe - Galatasaray biletleri ne zaman satışa çıkacak? 2024 Fenerbahçe - Galatasaray bilet fiyatları belli oldu mu?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.