SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Küçükçekmece deprem riski haritası, zemin raporu ve toplanma alanları: İstanbul Küçükçekmece depreme dayanıklı mı?

İstanbul Küçükçekmece ilçesi deprem risk durumu, bölgede yaşamını sürdürenlerin gündemini meşgul ediyor. Küçükçekmece zemini sağlam mı, depreme dayanıklı mı, deprem toplanma alanları nereler? soruları da böylece öne çıkıyor. Kahramanmaraş merkezli meydana gelen ve 11 ili etkileyen deprem felaketi sonrası risk ve fay hattı haritaları sorgulanıyor. İBB tarafından Küçükçekmece risk analiz raporu erişime sundu! Küçükçekmece'den fay hattı geçiyor mu?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. KABOTAJ BAYRAMI NE ZAMAN, neden kutlanır, resmi tatil mi? Kabotaj ne demek? 98. Denizcilik ve Kabotaj Bayramı tarihi!
  2. POMEM 31. DÖNEM 📌 2024 POLİSLİK MÜLAKATLARI NE ZAMAN? 31. dönem POMEM fiziki yeterlilik sınavı sonuç tarihi! Polis Akademisi POMEM mülakat yeri ve tarihi açıklandı mı?
  3. DEV MAÇ TRT 1 FREKANS AYARLAMA NASIL YAPILIR?📡 TRT 1 Türksat 4A frekans ayarlama/güncelleme nasıl yapılır? Adım adım TRT 1 frekans ayarlama...
  4. SAĞLIK BAKANLIĞI İLLER ARASI TAYİN BAŞVURU EKRANI | 2024 Haziran İller Arası yer değiştirme başvuruları başladı mı, ne zaman başlayacak?
  5. Kuzey Denizi (The Burning Sea) filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?
  6. Uzay Yolcuları oyuncuları kimler, konusu nedir? Uzay Yolcuları (Passengers) filmi oyuncu kadrosu
  7. Vatikan’ın Şifresi: Bir Temel Macerası konusu nedir, oyuncuları kimler?
  8. VANGUARD KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Vanguard filmi oyuncuları kim, konusu nedir? Vanguard filmi nerede çekildi?
  9. SSK/BAĞ-KUR TEMMUZ EMEKLİ MAAŞ ZAM ORANI 📌 EMEKLİYE seyyanen/ek zam yapılacak mı? Emekli Temmuz maaş zam oranı yüzde kaç olacak?
  10. SON GELİŞMELER 👩🏻‍🏫👨🏻‍🏫 Öğretmenlik Meslek Kanunu 2024 taslağı nedir? Öğretmenlik Meslek Kanunu ne zaman yürürlüğe girecek? İşte maddeleri

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.