SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

ÖSYM GİRİŞ KPSS ORTAÖĞRETİM SONUÇLARI 2024: KPSS Ortaöğretim sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak?

KPSS ortaöğretim sonuçları için heyecan dorukta. ÖSYM tarafından 15 Eylül'de gerçekleşen KPSS Ortaöğretim sınavının sonuçları henüz açıklanmadı. Adayların gözü ÖSYM'den gelecek açıklamada. Peki, KPSS Ortaöğretim sonuçları için tarih belli mi?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Senelik: AÖF sınav tarihleri ne zaman? Güz ve Bahar Dönemi AÖF sınavları için akademik takvim 2024-2025
  2. YARINKİ A 101 AKTÜEL KATALOG 🛒 Bu hafta a101'in aktüel ürünleri neler, fiyatları ne kadar?
  3. ANLIK SON DAKİKA SON DEPREMLER AFAD/KANDİLLİ: 25 Eylül Şimdi deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? Deprem Haberleri
  4. Okullara 30 bin temizlik görevlisi alımı 2024 başvuru tarihi ne zaman? 30 bin temizlik personeli alım başvurusu nasıl yapılır, kadrolu mu?
  5. Siyah kıyafetlerin rengini koruyan formül! Makineye 1 kaşık eklemek yeterli oluyor
  6. UEFA Avrupa Ligi günün maç programı! Bugün Avrupa Ligi'nde hangi maçlar oynanacak?
  7. 11 AYIN SULTANI RAMAZAN AYI: İlk oruç hangi gece, ilk sahur hangi tarihte yapılacak? Ramazan Bayramı ne zaman, toplam kaç gün, hangi günlere denk geliyor?
  8. KYK BURS (para desteği) başvuruları başladı mı, ne zaman başlar? KYK burs & kredi başvuru tarihleri için takvim hazır mı?
  9. İlk bölüm yayın tarihi 📢 Kuruluş Osman bugün var mı? Kuruluş Osman ne zaman başlıyor? 25 Eylül 2024 Çarşamba ATV yayın akışı
  10. EYLÜL AYI ENFLASYON BEKLENTİ ANKETİ: TÜİK 2024 Eylül ayı enflasyon oranı ne zaman açıklanacak?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.