SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

KPSS Önlisans tercih ne zaman? 2024 ÖSYM tercih kılavuzu ile KPSS Ön Lisans tercihleri başladı mı?

KPSS Ön Lisans tercih tarihleri takvimi araştırması gündemdeki yerini aldı. Adayları, elde ettikleri puanlar ve yerleşmek istedikleri kurumların taban puanları kapsamında tercih listelerini oluşturacak. KPSS Ön Lisans tercih kılavuzunun ÖSYM tarafından yayınlanmasıyla birlikte detaylar belli olacak. Peki, 2024 KPSS Ön Lisans tercih ne zaman? İşte, konuya dair detaylar...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Şahinaz Çıra kimdir? TikTok'ta 10 bin takipçili Şahinaz Çıra kayıp mı, nerede?
  2. TikTok kapandı mı, kapanacak mı? 9 Ekim TikTok için yeni bir karar var mı?
  3. ALES 3 TARİHLERİ: 2024 ALES / 3 geç başvuru ne zaman? ALES sınavı hangi tarihte?
  4. BİM market yeni haftanın son aktüel katalog ürünleri! 📢 11 Ekim Cuma BİM aktüel kataloğunda bu hafta hangi ürünler satışta olacak? Mini Fırın, Blender Set, Tost Makinesi, Air Fryer...
  5. TELEGRAM PLATFORMU kapandı mı, kapanacak mı? 9 Ekim 2024 Telegram son güncel durum nedir?
  6. DEFNEDİLDİ...Sıla bebek öldü mü, ne zaman öldü? Sıla bebek olayı ne, nasıl öldü?
  7. turkiye.gov.tr >> e - Devlet KYK burs & kredi başvurusu nasıl yapılır, son gün ne zaman? KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?
  8. Televizyon dizisi 📺 İnci Taneleri yeni sezon ne zaman başlıyor? 10 Ekim Perşembe günü Kanal D yayın akışında İnci Taneleri saat 20:.00'de görünüyor mu?
  9. Okullar ne zaman tatil? 🔔 Ara tatil ne zaman? 2024 Kasım ara tatili ayın kaçında, 2025 Nisan ara tatili hangi tarih aralığında?
  10. Discord Erişim Haberleri Son Dakika Haberleri | Discord kapandı mı, neden kapatıldı? Discord uygulaması açılacak mı?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.