SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

ÖSYM KPSS ÖNLİSANS TERCİH KILAVUZU | KPSS Önlisans tercihleri ne zaman alınacak, tercih kılavuzu yayımlandı mı?

KPSS Önlisans tercihleri ile ilgili araştırmalar memur olmak isteyen adayların yakın takibinde yer almaya devam ediyor. Geçtiğimiz ay içerisinde açıklanan KPSS Önlisans sonuçlarının ardından adaylar aldıkları puanlara göre tercih yapmak için bekleyişini sürdürüyor. Peki KPSS Önlisans tercihleri ne zaman, hangi tarihte alınacak?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. PEGASUS 9 EURO BİLET KAMPANYASI: Pegasus ucuz bilet kampanyası ne zaman başlıyor? Yurt dışı uçak bilet kampanyası hangi ülkelerde geçerli?
  2. Google deprem bildirimi açma 📳 Android Deprem uyarı sistemi nasıl çalışır? Android - İOS (iPhone) Deprem uyarı sistemi uygulaması var mı, nasıl aktif edilir?
  3. Deprem kaç saniye sürdü? 5,9'luk Malatya depremi ne kadar sürdü, kaç artçı yaşandı?
  4. Adıyaman ve Batman'da okullar bugün ve yarın tatil mi? 16 - 17 Ekim'de Adıyaman ve Batman'da okullar ve üniversiteler tatil mi oldu?
  5. DHBT SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI 2024: KPSS DHBT sonuçları açıklandı! ÖSYM AİS KPSS DHBT sonuç sorgulaması
  6. PERSONEL ALIMI İLANI | Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı 2 bin 390 personel alımı başvuruları nasıl yapılacak, şartları neler ve KPSS puanı kaç olmalı?
  7. 5 İlde eğitime ara 📍 Bugün, yarın okullar, üniversiteler tatil mi? Hangi illerde okullar tatil oldu? 16 - 17 Ekim 2024 Okullar nerede tatil ilan edildi?
  8. Kahramanmaraş depremi ne zaman oldu? Kahramanmaraş depreminde kaç kişi vefat etti, büyüklüğü kaçtı?
  9. MALATYA DEPREM BÖLGESİ HAVA DURUMU ☁ Malatya için anlık hava durumu nasıl? 16 Ekim 2024 Bugün ve 5 Günlük Malatya hava durumu dereceleri
  10. MALATYA'da son dakika durum: 5.9'luk depremde can kaybı oldu mu, kaç yaralı var? Malatya ve çevresinde çöken bina ihbarları geldi mi?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.