SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

KONSEY BİRBİRİNE GİRDİ! Son Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor dokunulmazlık oyununun hangi takım kazandı? Survivor eleme adayları şekilleniyor!

Survivor All Star'da sular durulmuyor. Hafta başında yaşanan sakatlıklar yarışmacıları üzerken gerginlikler ortalığı iyiden iyiye karıştırdı. Haftanın 3. dokunulmazlık oyununun ardından kaybeden takım eleme adayını belirlemek için konseye çıktı. Yunus Emre ve Poyraz'ın sert kavgasının etkisi sürerken bu sefer de konseyde tansiyon yükseldi. Merve'nin açıklamalarına müdehale eden Mustafa Kemal, Yunus Emre'ye sert çıktı. Survivor tarihinde bir ilk yaşandı ve konseye 15 dakika ara verilirken görüntüler yayınlanmadı. Peki, haftanın 3. Survivor eleme adayı kim oldu? 5 Şubat Survivor dokunulmazlık oyununun hangi takım kazandı? İşte Survivor eleme adayları....

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. MASTERCHEF ELEME ADAYLARI BELLİ OLUYOR! MasterChef eleme adayları kimler oldu? MasterChef kim kazandı? 19 Eylül Perşembe MasterChef dokunulmazlık oyununu kim kazandı?
  2. YENİ HAMSTER KOMBAT GÜNLÜK ŞİFRE 20 Eylül 2024 | Hamster Kombat kombo kartları ve yeni günlük şifresi belli oldu mu?
  3. TRT 1 CANLI İZLE KESİNTİSİZ HD (UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ) 📺 TRT 1 frekans bilgileri ve uydu ayarı nasıl yapılır? TRT 1 Şampiyonlar Ligi maçları nasıl izlenir, şifresiz mi? Şampiyonlar Ligi maçı TRT 1 canlı yayın izle ekranı
  4. TRT TABİİ CANLI İZLE (ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARI) | Tabii Spor nasıl izlenir? TRT Tabii ücretli mi, paralı mı, üyelik ne kadar 2024?
  5. ŞİFRESİZ KANALDA MI? Kızılyıldız - Benfica maçı hangi kanalda, ne zaman? UEFA Şampiyonlar Ligi Kızılyıldız Benfica maçı nereden izlenir, saat kaçta?
  6. Kendi Yolumda filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam ilk kez TV'de!
  7. ŞİFRESİZ KANALDA! Monaco-Barcelona Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? TRT 1 yayın akışı listesi...
  8. Tabii Spor ücretli mi? TRT Tabii Spor nasıl izlenir, üyelik nasıl ve nereden oluşturulur, ücreti ne kadar?
  9. Olanlar Oldu filmi konusu ve oyuncu kadrosu! Olanlar Oldu filmi kaç yılında ve nerede çekildi?
  10. OLANLAR OLDU FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU | Olanlar Oldu filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Olanlar Oldu filmi nerede çekildi?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.