SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Kırmızı etin lokum gibi olmasını sağlayan tüyo! 1 bardak eklemeniz yetiyor

Kırmızı etin pişirilmesi, lezzetinin tam olarak ortaya çıkması için özen ve dikkat gerektirir. Etin yumuşacık, lokum kıvamında olması her zaman kolay olmayabilir. Ancak, sadece 1 bardak ekleyerek kırmızı eti pamuk gibi yumuşatmanın sırrını açıklıyoruz. İşte, kırmızı etin lokum gibi olması için bilmeniz gereken püf noktaları!

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. E-DEVLET KYK BURS/KREDİ BAŞVURU EKRANI💥 2024-2025 KYK burs ve kredi başvurusu nereden ve nasıl yapılır? Son başvuru tarihi ne zaman?
  2. Çıtır çıtır patates kızartmasının sırrı! Restoranda yediklerinizden katbekat daha iyi oluyor
  3. Lapa pilava birkaç damlalık mucize! Pişirirken tencereye 1-2 damla sıkın
  4. AÖL sınav tarihleri açıklandı! 2024-2025 MEB takvimi ile Açık Öğretim Lisesi 1. Dönem sınavları ne zaman, hangi tarihte yapılacak?
  5. Kasım askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? MSB askerlik sınıflandırma sonuçları sorgulama
  6. KPSS ORTAÖĞRETİM ATAMA PUANLARI MEMUR ALIMI: 2024 KPSS Ortaöğretim 60,65,66,67,68,69,70 puanla alan yerler! P94 puanıyla nereye girebilirim?
  7. ÖĞRETMEN MÜLAKAT SONUÇLARI açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? MEB 2024 sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları sorgulama sayfası
  8. Semih Çelik'in ailesi, Ayşenur Halil ve İkbal Uzuner cinayetiyle ilgili ne dedi? Semih Çelik'in annesi ve babasının ifadesi nedir?
  9. 8 EKİM 2024 DEPREM SON DAKİKA DEPREM HABERLERİ | AFAD Kandilli Rasathanesi deprem mi oldu? Az önce deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? Son depremler listesi
  10. Merkez Bankası faiz kararı toplantısı ne zaman, hangi gün? Ekim 2024 Merkez Bankası aylık faiz kararı toplantı tarihi

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.