SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Keçe gibi sertleşmiş havluları pamuk gibi yapıyor! Makineye ekleyince yumuşacık oluyor

Zamanla sık yıkama ve kullanım sonucu havlularınızın sertleştiğini, keçe gibi olduğunu fark etmiş olabilirsiniz. Sertleşen havlular hem kullanımı zorlaştırır hem de cildiniz için rahatsız edici olabilir. Ancak doğru yöntemlerle havlularınızı ilk günkü gibi yumuşacık yapmanız mümkün! İşte sertleşen havlularınızı pamuk gibi yumuşatacak ve her yıkamada mis gibi hissettirecek yöntemler!

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Yağış Haberleri ⛅ İstanbul hava durumu bugün, yarın nasıl olacak? İlçe ilçe İstanbul hava durumu 5 günlük
  2. Eylül ayı enflasyon beklenti anketi açıklandı! TÜİK TEFE TÜFE 2024 Eylül ayı enflasyon oranı verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak?
  3. TV YAYIN AKIŞI: 2 Ekim 2024 bu akşam televizyonda hangi diziler, filmler ve programlar yayınlanacak? Bugün TV'de neler var?
  4. VGM BURS BAŞVURUSU ORTAÖĞREİTM: VGM burs başvurusu nasıl, nereden yapılır? VGM yükseköğrenim burs başvurusu ne zaman?
  5. Muz kararmasını önleyen çözüm! Haftalarca taze tutuyor
  6. ASGARİ ÜCRET ZAMMI 2025 SON DURUM | Yeni Yılda Asgari ücret ne kadar olacak? Yeni yılda asgari ücrete yüzde kaç zam gelir? Asgari ücret zammı tahmini
  7. 2 EKİM ÇARŞAMBA SON DEPREMLER LİSTESİ SON DAKİKA: AFAD/Kandilli Rasathanesi az önce deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? (Deprem Haberleri)
  8. Sahte bal nasıl anlaşılır? Bu yöntem ile şıp diye orijinal mi sahte mi anlayacaksınız!
  9. YARIN RAFLARDA SATIŞA ÇIKIYOR! 📢 A101 3 Ekim aktüel kataloğunda bu Perşembe hangi ürünler satışa çıkacak? Üç Tekerlekli Elektrikli Moped, Katlanabilir Elektrikli Bisiklet
  10. 2024 EKİM AYI KİRA ARTIŞ ORANI | TÜİK Ekim ayı kira artış oranı (TÜFE-ÜFE) yüzde kaç oldu?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.