Kabuğu kendinden daha faydalı çıktı! Çayını içen enfeksiyon nedir bilmiyor
Bazı meyve ve sebzelerin kabuğu, iç kısmından çok daha fazla fayda sağlar. Bu mucizevi kabuklardan biri de son dönemde dikkat çekiyor. Çayı demlenip içildiğinde enfeksiyonlardan koruyan, bağışıklık sistemini güçlendiren bu doğal şifa kaynağı, artık sadece iç kısmıyla değil, kabuğuyla da adeta bir sağlık deposu olarak biliniyor. Peki, bu mucizevi kabuk nedir ve nasıl kullanılır? İşte detaylar...Soğan, mutfakların vazgeçilmezi ve yemeklere lezzet katan bir sebze olarak bilinir. Ancak, soğanın yalnızca iç kısmı değil, kabuğu da adeta bir sağlık deposudur. Özellikle çayı yapıldığında, bağışıklık sistemini güçlendirici etkileriyle öne çıkan soğan kabuğu, enfeksiyonlara karşı doğal bir koruyucu olabilir. Soğan kabuğunu çöpe atmadan önce, bu mucizevi şifasını keşfetmek isteyebilirsiniz. Peki, soğan kabuğunun faydaları neler ve nasıl tüketilmeli?