Kabak tatlısına lezzet katan aşçılık tüyosu! 1 gece önceden böyle bekletin
Kabak tatlısı, özellikle kış aylarının sevilen tatlılarından biri olarak sofralarda yerini alır. Fakat kabak tatlısını tam kıvamında, lokum gibi yapmak için birkaç önemli püf noktasını bilmek gerekiyor. İşin sırrı, kabağı bir gece önceden şekerde bekletmekte saklı. İşte kabak tatlınızı mükemmel hale getirecek aşçılık tüyoları!
|
1
1 / 6Fotoğraf
Kabak tatlısı, kış aylarının sofraları tatlandıran klasik lezzetlerinden biri. Ancak, her zaman istenilen yumuşaklık ve kıvamı yakalamak kolay olmayabiliyor. Kabağı tam kıvamında, ağızda eriyen bir tatlıya dönüştürmek için ustaların kullandığı basit bir püf noktası var: kabağı bir gece önceden şekerde bekletmek. Bu yöntemle tatlı, hem daha aromalı hem de kıvamında oluyor. İşte kabak tatlınıza lokum kıvamı kazandıracak adımlar!