Izgarada pişirmiş gibi oluyor! Fırında kanat pişirirken mutlaka yapın
Tavuk kanadı, özellikle dışı çıtır içi sulu yapısıyla pek çok kişinin favorisi. Ancak evde fırında pişirildiğinde, restoranlarda ya da mangalda yapılanlar kadar lezzetli olmayabiliyor. Peki, fırında pişirdiğiniz kanatların ızgarada yapılmış gibi olmasını sağlayan püf noktası nedir? İşte doğal yöntemlerle fırında tavuk kanadını mükemmel hale getirmenin yolları!Tavuk kanadı sevenler iyi bilir, dışı çıtır içi sulu bir kanat yemek gerçek bir lezzet şölenidir. Ancak mangalda ya da ızgarada pişirilen tavuk kanatlarının fırında aynı kıvamı yakalaması her zaman kolay olmaz. Çoğu zaman ya kurur ya da tam olarak kızarmaz. İşte tam da bu noktada, fırında pişirirken uygulayacağınız birkaç basit ama etkili yöntemle mangalda pişmiş gibi lezzetli, çıtır çıtır kanatlar hazırlayabilirsiniz. Üstelik ekstra bir ekipmana da ihtiyacınız yok! İşte evde ızgara tadında tavuk kanadı yapmanın püf noktaları…