SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

İUP maaşları yattı mı? 26 Ekim 2024 İşgücü Uyum Programı (İUP) maaşları neden yatmadı, ne zaman yatacak?

İUP maaş ödeme takvimi yakından takip ediliyor. İŞKUR tarafından kadınlar, engelliler ve eski hükümlüler gibi özel politika gerektiren gruplardan seçilen işsizlerin işgücü piyasasına geçişini sağlamak amacıyla yürütülen İşgücü Uyum Programı kapsamında ilk maaşların ödeme tarihleri merak ediliyor. Peki, 26 Ekim 2024 İUP maaşları yattı mı, ne zaman yatacak? İşte, konuya dair detaylar...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Tarım Kredi Market indirimleri aktüel kataloğu: 26 Ekim - 1 Kasım 2024 Tarım Kredi Kooperaif Market katalog ürünleri fiyat listesi
  2. MAGNUM ÇEKİLİŞ SONUÇLARI: 3. dönem 26 Ekim 2024 Magnum Porsche Taycan çekiliş sonuçları yedek ve asil isim listesi ne zaman açıklanacak?
  3. Emekliye 29 Ekim'de ikramiye var mı? Emekli ikramiyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda verilecek mi, 5000 TL emekli ikramiyesi ne zaman yatacak?
  4. İUP maaşları yattı mı? 26 Ekim 2024 İşgücü Uyum Programı (İUP) maaşları neden yatmadı, ne zaman yatacak?
  5. DGS EK YERLEŞTİRME TERCİH EKRANI: ÖSYM kılavuzu ile 2024 DGS ek tercihleri nereden ve nasıl yapılır?
  6. 29 EKİM ETKİNLİKLERİ & KUTLAMALARI İPTAL Mİ, NEDEN İPTAL? Cumhuriyet Bayramı kutlanacak mı? 29 Ekim konserleri Ankara, İzmir, İstanbul, Bursa'da kutlamalar iptal mi oldu?
  7. KYK burs sonuçları bugün açıklanır mı, ne zaman, saat kaçta açıklanacak? 2024 - 2025 e-Devlet GSB KYK burs başvuru sonucu sorgulama ekranı
  8. 2025 OCAK YENİ EMEKLİ MAAŞ ZAMMI TABLOSU📍 SSK, Bağ-Kur (4A-4B) en düşük emekli maaşı zam oranı yüzde kaç olacak? 3 aylık enflasyon oranı yüzde kaç oldu?
  9. SAATLER NE ZAMAN GERİ ALINACAK? 2024'te kış saati uygulamasına geçilecek mi ve saatler geri alınacak mı, hangi gün alınacak?
  10. SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK MÜLAKAT SONUÇLARI son dakika açıklandı! 2024 MEB 20 bin sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonucu sorgulama e-Devlet sayfası

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.