SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

iOS 18 İÇİN TARİH! Türkiye'ye ne zaman gelecek? iOS 18 özellikleri ve yenilikleri | Apple iOS 18 hangi telefonlarda olacak?

iOS 18 güncellemesi için heyecanlı bekleyiş son bulmak üzere. Apple Intelligence yapay zeka özellikleri de barındıran iOS 18 ile mesajlaşmai fotoğraf ve video çekimleri dahi değişecek. Peki, iOS 18 hangi telefonlara gelecek, ne zaman çıkacak? iOS 18 özellikleri...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. SILA BEBEK OLAYI: Tekirdağ Sıla bebeğe ne oldu? Sıla bebek öldü mü?
  2. YKS HABERLERİ: ÜNİVERSİTE YKS EK YERLEŞTİRME SONUÇLARI sorgulama | ÖSYM giriş YKS ek tercih yerleştirme sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak?
  3. Hz. Muhammed'in doğumu MEVLİD KANDİLİ 2024 tarihi ne zaman, hangi gün? Mevlid Kandili bugün mü, yarın mı?
  4. MEB TATİL TARİHLERİNİ AÇIKLADI: İlk ara tatil, Kasım ara tatili ne zaman, 2024-2025 Ara tatili kaç gün? 15 Tatil ve yaz tatili ne zaman?
  5. Bu sene için İBB burs başvurusu başladı mı, ne zaman, şartları nelerdir? 2024-2025 İBB Burs başvurusu nasıl yapılır?
  6. DEPREM HABERLERİ SON DAKİKA: AFAD/Kandilli Rasathanesi az önce deprem mi oldu? Deprem nerede oldu?
  7. 13 Eylül 2024 vizyona girecek filmler tam liste! Bu hafta (13 Eylül) hangi filmler vizyona girecek? İşte tüm filmler...
  8. KYK YURTLARI NE ZAMAN AÇILIYOR? 2024-2024 KYK yurt açılış tarihleri belli oldu!
  9. Süper Lig 2024-2025 transfer sezonu bitti mi, ne zaman sona erecek? Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, biten transferler ve gündemdeki isimler...
  10. MEVLİD KANDİLİ ORUCU: Mevlid Kandili'nde oruç tutulur mu? Kandilde oruç tutulur mu, kandil orucu ne zaman, kaç gün tutulur?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.