SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

INSOMNİA nedir, belirtileri nelerdir? Halk arasında Uykusuzluk hastalığı olarak bilinen Insomnia tanısı nasıl koyulur?

Insomnia nedir, belirtileri nelerdir sorusu oyuncu Müjde Uzman'ın açıklamaları sonrasında araştırma konusu olmaya devam ediyor. Oyuncu yaptığı açıklamada "Sanırım üçüncü haftadayım uyuyamama maratonunda, bugün de artık zirveyi görmüş bulunmaktayım. Hala uyuyamadım, hiç uyuyamadım ifadelerini kullandı. Peki Insomnia nedir, belirtileri ve tanısı nasıl koyulur?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. SEMİH ÇELİK HABERLERİ: İNCEL NE DEMEK? İngilizce “involuntary celibacy” (istemsiz bekâr) ismini taşıyanlarla konuşan cani Semih Çelik'in babası ne dedi?
  2. DEPREM SON DAKİKA HABERLERİ | AFAD Kandilli Rasathanesi deprem mi oldu? Az önce deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? Bugünkü son depremler listesi.
  3. Mısırı saatlerce haşlamaya gerek yok! Su yerine bunu koyun, pamuk gibi oluyor
  4. Fiyat Haberleri: Altın fiyatları bugün: Gram altın kuru ne kadar? 7 Ekim altın fiyatları canlı grafik
  5. Öğretmen mülakat sonuçları 2024 ne zaman açıklanacak? MEB sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları sorgulama işlemi
  6. YENİ İNDİRİMLER: A101 aktüel 10 Ekim 2024 ürünler kataloğu çıktı! Bu hafta perşembe A101 aktüel kataloğu indirimli ürünlerinde benzinli motosiklet geliyor!
  7. Saatlerce sarımsak kabuğu temizleme derdine son! 1 dakikada kabukları kendini salıveriyor
  8. 28 Ekim okullar yarım gün mü, üç ders mi? 28 Ekim tatil mi? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi tatil mi?
  9. AÖL sınav tarihleri açıklandı! 2024-2025 MEB takvimi ile Açık Lise 1. Dönem sınavları ne zaman yapılacak?
  10. Emeklilik Haberleri | EMEKLİ MAAŞ ZAMMI SON TAHMİNLER: Emekli maaşı ne kadar olur, en düşük emekli maaşı zammı kaç TL olur? 2025 Emekli aylığı tahminleri

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.