SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

KASIM ARA TATİLİ NE ZAMAN? 2024-2025 eğitim öğretim yılında ilk ara tatil ne zaman? Öğretmen seminerleri online mı, yüz yüze mi yapılacak?

İlk ara tatil ne zaman sorusunun yanıtı öğrenci ve veliler tarafından araştırılıyor. Yüz binlerce öğrenci 2024-2025 eğitim öğretim yılı içerisinde bir hafta sürecek olan ara tatil için araştırmalarını sıklaştırdı. Peki Kasım ara tatili ne zaman? Öğretmen seminerleri online mı, yüz yüze mi olacak?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. BUGÜNKÜ TV KANAL YAYIN AKIŞI LİSTESİ (27 EKİM) Bugün TV'de hangi diziler var? Kanal D, TRT 1, ATV, STAR TV, NOW, TV8, SHOW TV yayın akışı listesi
  2. BANKALAR 28 EKİM'DE AÇIK MI? 28-29 Ekim banka şubeleri açık olacak mı? Havale ve EFT işlemi yapılabilecek mi?
  3. OKULLAR 28 EKİM RESMİ TATİL Mİ? 28 Ekim Pazartesi okullar yarım gün mü, tam gün mü? Ders yapılacak mı?
  4. YAZDAN KALMA GÜNLER! 🌞 Pastırma Sıcakları başladı mı, hangi tarihlerde gerçekleşecek? Pastırma Yazı başlangıç ve bitiş tarihleri...
  5. YENİ BİM AKTÜEL KATALOGLARI YAYIMLANDI! 💥 29 Ekim-1 Kasım BİM aktüel kataloglarında hangi ürünler satışa çıkacak? 2'li Tava Seti, Karnıyarık Tencere, Kulplu Balık Tavası, Çelik Çaydanlık...
  6. Inter-Juventus maçı ne zaman zaat kaçta hangi kanalda? Seri A'da kritik maç! Hakan Çalhanoğlu, Kenan Yıldız forma giyecek mi?
  7. 27 EKİM ŞU AN SAAT KAÇ? SAATLER GERİ ALINDI MI? 🕒 Türkiye'de Kış saati uygulamasına geçildi mi?
  8. İLK ARA TATİL NE ZAMAN? Kasım ara tatili hangi tarihlerde yapılacak? Öğretmen seminerleri online mı, yüz yüze mi yapılacak?
  9. Arsenal-Liverpool maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda? Premier Lig'de dev maç!
  10. SSK, BAĞ-KUR EMEKLİ MAAŞ ZAMMI SON DURUM: 2025 Ocak 4A-4B emekli maaş zam oranı yüzde kaç olacak? En düşük emekli maaşı 15 bin TL olur mu?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.