SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

İBB BURS BAŞVURU TARİHLERİ 2024-2025: İBB Genç Üniversiteli burs başvurusu ne zaman, başvuru şartları neler?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından yükseköğrenim öğrencilerine ''Genç Üniversiteli'' bursu sağlanıyor. Burs ödemeleri öğrencilere üç taksit halinde ödeniyor. 2024-2025 eğitim yılı için üniversiteliler burs başvuru sürecine yoğunlaştı. İBB burs başvuruları ne zaman?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. KPSS ORTAÖĞRETİM AÇIKLAMA TARİHİ: Ortaöğretim KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖSYM takvimi
  2. YKS EK TERCİH SONUÇLARI SORGULAMA EKRANI sonuc.osym.gov.tr: YKS ek yerleştirme kayıt tarihleri ne zaman? Elektronik kayıt tarihleri
  3. e Devlet'te açıldı mı? 💻 KYK burs başvurusu ne zaman, nasıl yapılır? KYK bursu ne kadar? 2024-2025 KYK burs ne zaman yatacak?
  4. BUGÜNKÜ ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇ PROGRAMI | 19 Eylül Perşembe Şampiyonlar Ligi'nde hangi maçlar oynanacak?
  5. E-DEVLET SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK MÜLAKAT sonucu sorgulama! 📌 Sözleşmeli Öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
  6. ŞAMPİYONLAR LİGİ | Monaco-Barcelona maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? Monaco-Barcelona maçı TRT 1'de şifresiz mi yayınlanacak?
  7. Balkan yemekleri nelerdir? İşte MasterChef Türkiye'de Balkan mutfağı lezzetleri: Begova, boşnak mantısı, brudet, elbasan tava, kaymaçina, patatnik, pijeskavica tarifi, nasıl yapılır?
  8. FAİZ KARARI SON DAKİKA: Merkez Bankası Eylül ayı faiz kararı açıklandı! TCMB faiz kararı ne oldu?
  9. AÇIKÖĞRETİM 📚 AÖF Akademik Takvim 2024-2025: AÖF sınavları ne zaman? Güz ve Bahar Dönemi AÖF sınav tarihleri, sınav yerleri son durum
  10. İLK ARA TATİL ne zaman? 2024-2025 MEB takvimi ile kasım ilk ara tatil kaç gün sürecek?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.