SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı nedir, nasıl olacak?

Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç tarafından duyuruldu. Açıklama ardından sınav hakkında detaylar da hukuk okumak isteyen veya hukuk okuyan öğrenciler tarafından araştırılmaya başladı. Peki, Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman, nasıl olacak?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. SON DAKİKA TUSAŞ HABERLERİ: Ankara TUSAŞ'a terör saldırısı! Şehit ve yaralılarla ilgili son dakika açıklamaları...
  2. OYUNCU TEMEL TEKİN KİMDİR? Temel Tekin neden öldü, hastalığı neydi? Temel Tekin hayatı, film ve dizileri...
  3. BU SENE ÖĞRETMENLERE ARA TATİL VAR MI, YOK MU? 2024 Kasım ara tatilinde öğretmenlere seminer uzaktan mı olacak, okulda mı uygulanacak?
  4. TUSAŞ HABERLERİ | TUSAŞ'ta kaç kişi çalışıyor? TUSAŞ açılımı ne? TUSAŞ ne anlama geliyor, ne iş yapar?
  5. TWİTTER ÇÖKTÜ MÜ, NEDEN AÇILMIYOR? 23 Ekim 2024 X eski adıyla Twitter erişim engeli var mı, açılacak mı?
  6. Şans Topu çekilişi sonuçları AÇIKLANDI! 23 Ekim 2024 Şans Topu'nda büyük ikramiye kazandıran numaralar ile Şans Topu çekilişi sonuçları sorgulama ekranı!
  7. İNSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ, erişim engel mi geldi? 23 Ekim 2024 İnstagram açıldı mı, neden açılmıyor? İnstagram son dakika gelişmeleri
  8. 28 EKİM TATİL Mİ, okullar ve üniversiteler tatil olacak mı? 28 Ekim Pazartesi memura, özel sektöre yarım gün mü, kimlere resmi tatil?
  9. Öğrenci Haberleri 🎓 İBB burs sonuçları açıklandı mı, 15 Bin TL'lik eğitim desteği sonuçları ne zaman açıklanacak? 100 bin üniversiteliye İBB burs (eğitim desteği) sonuçları nereden öğrenilir?
  10. TUSAŞ NEDİR, ne iş yapar? TUSAŞ ne demek? TUSAŞ'ta ne oldu?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.