SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

HOROZ HALKA ARZ TAKVİMİ & TARİHLERİ📍Horoz Lojistik katılım endeksine uygun mu, kaç lot veriyor? Horoz Lojistik Kargo Hizmetleri halka arz fiyatı...

Halka arz tarihleri takviminde, kargo firması olan Horoz Lojitik yer aldı. Horoz Lojistik Kargo Hizmetleri eşit dağıtım usulü ile talep toplama sürecine giriyor. Horoz Lojistik halka arz hangi bankalarda var, katılım endeksine uygun mu? İşte, tüm soruların detayları...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. KİRA ZAMMI 2024 TEMMUZ: Ev kirası ve iş yeri kirası için 2024 Temmuz zam oranı ne kadar? Kira zammı artış oranı ne kadar hesaplandı? 2024 Temmuz Kira zam oranı yüzde kaç?
  2. osym.gov.tr ekranı açtı > KPSS-2024/6 MEB personel tercihi nasıl yapılır? KPSS-2024/6 MEB tercihinde son gün ne zaman?
  3. EMEKLİ - MEMUR MAAŞI TEMMUZ ZAMMI 2024 💥 SSK - Bağkur emekli maaşı ne kadar oldu? En düşük memur, emekli ve memur emeklisi maaşları...
  4. ENGELLİ AYLIĞI TEMMUZ ZAMMI 2024: Engelli maaşı ne kadar oldu? Engelli maaşı başvuru şartları
  5. YENİ MEMUR MAAŞI ZAMMI: 6 aylık enflasyon farkı ile Memur maaşı ne kadar oldu? Öğretmen, polis, araştırma görevlisi, mühendis maaşı son durum
  6. ÖĞRETMEN MAAŞI ZAM HABERLERİ 👩🏻‍🏫👨🏻‍🏫 Öğretmen maaşı ne kadar oldu? 2024 Temmuz'da öğretmen zammı kaç TL? Öğretmen zam oranı belli oldu mu, yüzde kaç?
  7. EMEKLİLİK HABERLERİ 2024 TEMMUZ | Yeni Emekli maaşı zammı belli oldu! En düşük emekli maaşı ne kadar oldu, refah payı gelecek mi?
  8. ZAMLI AVUKAT MAAŞI 2024 TEMMUZ: Avukat maaşları ne kadar oldu? 1’e 4 kademesindeki avukat maaşı hesaplama...
  9. 2024 BEDELLİ ASKERLİK ÜCRETİ NE KADAR? Temmuz-Aralık 2024 Bedelli askerlik ücreti kaç liraya yükseldi?
  10. Bedelli askerlik, kıdem tazminatı, yaşlılık ve engelli aylığı ne kadar olacak? Memur maaşı ile değişecek ödeme ve ücretler neler?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.