SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

A MİLLİ TAKIM 11. KEZ HOLLANDA KARŞISINDA! Geçmişten günümüze Hollanda-Türkiye arasında oynanan maçlar ve alınan skorlar! Hollanda-Türkiye maçı istatistikleri...

EURO 2024 Çeyrek finaldeki rakibimiz Hollanda oldu. Hollanda ile resmi karşılaşmalarda bugüne kadar 10 maça çıktık. Bu karşılaşmaların 8'i Dünya Kupası elemelerinde oynanırken ikisi ise Avrupa Şampiyonası'nda oynandı. Bunun yanı sıra rakibimizle yaptığımız 4 hazırlık karşılaşması bulunuyor. İşte Hollanda karşısında oynadığımız mücadeleler ve skorlar...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. 65 Yaş aylığı Temmuz zammı ne kadar, yüzde kaç? 2024 senesinin 2. yarısında 65 yaş maaşı kaç para? Bu ay zamlı mı yatar?
  2. İSTANBUL BARAJ DOLULUK ORANLARI (5 TEMMUZ) 💧 İSKİ güncel baraj doluluk oranları son durum nedir? Barajlardaki su seviyesinde düşüş sürüyor?
  3. 2024 Kırkpınar Yağlı Güreş ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?💪🏻 Kırkpınar Yağlı Güreş canlı yayın TRT Spor'da mı yayınlanacak? Kırkpınar Yağlı Güreş ödülü nedir, ne kadar?
  4. BOZKURT İŞARETİ NE ANLAMA GELİYOR? Bozkurt işareti ve simgesi tarihçesi nedir? Merih Demiral ceza aldı mı, Hollanda maçında oynayacak mı?
  5. EURO 2024 ÇEYREK FİNAL MAÇLARI VE EŞLEŞMELER ⚽ EURO 2024 bugün maç var mı, çeyrek final hangi maçlar oynanacak?
  6. mgm.gov.tr >> İstanbul hava durumu ve diğer illerin 5 günlük hava durumu raporu: Hava nasıl olacak? Yağmur yağacak mı, sıcaklık kaç derece?
  7. BUGÜN RAFLARDA SATIŞA ÇIKTI! 🛒 BİM 5 Temmuz Cuma aktüel ürünler kataloğunda hangi ürünler satışa çıktı? 4'lü Çeyiz Seti, Şarjlı Dik Süpürge, Saç Sakal Kesme Makinesi, Çadır...
  8. YKS SONUÇ GÜNÜ belli oldu! 2024 YKS sonuçları hangi tarihte açıklanacak? YKS sonuçlarıyla ilgili heyecan zirvede!
  9. EMEKLİ MAAŞI GELİŞMELERİ 💸 ZAMLI EMEKLİ MAAŞI YATTI MI? 2024 Zamlı emekli maaşı ne zaman yatacak, Temmuz'a yetişecek mi?
  10. 65 Yaş aylıkları ne kadar, kaç TL oldu? 2024 Temmuz zammıyla birlikte 65 yaş maaşı kaç liradan ödenmeye başlayacak?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.