SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Hem ömrünü kısaltıyor hem verimini düşürüyor! Çoğu kişi çamaşır makinesini kullanırken bu hatanın farkında bile değil

Çamaşır makineleri, günlük yaşamımızın en büyük yardımcısı. Ancak, makineyi yanlış kullanmak hem cihazın ömrünü kısaltabilir hem de verimini düşürebilir. Çoğu kişi farkında olmadan yaptığı bu hatalar yüzünden çamaşır makinesinin performansını olumsuz etkiliyor. İşte çamaşır makinesinin ömrünü uzatmak ve en iyi performansı almak için dikkat edilmesi gerekenler!

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. 7 EKİM DEPREM SON DAKİKA | AFAD Kandilli Rasathanesi deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? Bugünkü son depremler listesi.
  2. 10. GÜN 📌 Rojin Kabaiş bulundu mu, son dakika durum nedir? Rojin Kabaiş kimdir, nereli, kaç yaşında, nerede kayboldu?
  3. Semih Çelik'in annesi ve babasının ifadesi nedir, İncel ne demek? Polis harekete geçti!
  4. Salçadaki küfü durduran teknik! Çanakkaleli köylüler sır gibi saklıyormuş
  5. YENİ ASGARİ ÜCRET SON TAHMİNLER: 2025'te Asgari ücret ne kadar olur, asgari ücrete yüzde kaç zam gelir? 2025 Asgari ücret zammı
  6. Üç Aylar Başlangıcı 2025: Recep, Şaban, Ramazan ayı ne zaman? Üç aylar takvimi
  7. Bu ay içinde 28 ve 29 Ekim günleri resmi tatil mi? 28 Ekim pazartesi okullar ve iş yerleri yarım gün mü olacak? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi tatil mi?
  8. Gözler GSB'de...KYK BURS başvuruları başladı mı, başvuru nasıl yapılır? GSB 2024 KYK burs/kredi ne zaman ve ne kadar verilecek?
  9. TAKVİM BELLİ OLDU 📌 İlk ara tatil tarihleri 2024-2025 takvimi: Kasım ve Nisan ara tatili ne zaman, kaç gün sürecek?
  10. KPSS ORTAÖĞRETİM ATAMA PUANLARI MEMUR ALIMI: 2024 KPSS Ortaöğretim 60,65,66,67,68,69,70 puanla alan yerler! P94 puanıyla nereye girilir?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.