SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Halkalı Güneş Tutulması ne zaman, saat kaçta gerçekleşecek? Halkalı Güneş Tutulması Türkiye'den görülecek mi? Yılın son Güneş tutulması için geri sayım başladı!

2024 yılının ikinci ve son Güneş tutulması Ekim ayında gerçekleşecek. Tutulmayı kaçırmak istemeyen astroloji tutkunları, Güneş tutulması tarihi ve saatini merak ediyor. Merakla beklenen gök olayı, halkalı güneş tutulması şeklinde meydana gelecek. Peki, Güneş tutulması ne zaman gerçekleşecek, Türkiye'den izlenebilecek mi? İşte, detaylar...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. MasterChef Bera kimdir, elendi mi? MasterChef Türkiye yarışmacısı Bera Altaş kaç yaşında ve nereli?
  2. La Liga Derbisi ⚽ Atletico Madrid - Real Madrid maçı kaç kaç bitti? Atletico Madrid - Real Madrid maçı sonucu
  3. MASTERCHEF KİM ELENDİ, KİM GİTTİ? MasterChef'e bu hafta veda eden yarışmacı kim oldu? İşte elenen isim
  4. DAĞ 2 KONUSU VE OYUNCU KADROSU | Dağ 2 filmi nerede çekildi? Dağ 2 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?
  5. KPSS SONUÇLARI: KPSS Ortaöğretim ve DHBT sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? KPSS Ortaöğretim ve DHBT sonuç tarihi hangi gün?
  6. meb.gov.tr yayımladı ✍🏻 Ortak sınav tarihleri 2024-2025 ve Ortak sınav konu dağılımı! Hangi sınıflar, ne zaman ortak sınava girecek?
  7. VGM bursları başladı mı, ne zaman başlar? 2024-2025 VGM burs başvurusu hangi tarihlerde, nasıl yapılacak?
  8. RESMİ TATİLLER > 28 Ekim hangi gün, tatil mi, yarım gün mü? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ne zamana denk geliyor, resmi tatil mi?
  9. DİZİ HABERİ 📺 Kuruluş Osman ne zaman başlıyor? Kuruluş Osman yeni sezon ne zaman? İşte 6. sezon yayın tarihi
  10. MEB DUYURDU > KASIM ARA TATİLİ ne zaman, hangi günleri kapsıyor? 2024-2025 İlk ara tatil ayın kaçında başlıyor, ne zaman bitiyor?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.