SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

GÜNEŞ TUTULMASI VAKTİ geldi mi, bugün saat kaçta, Türkiye'de görülecek mi, nereden? GÜNEŞ ne zaman, hangi burçta tutulacak?

Ekim ayına girdikten sonra güneş tutulması ile ilgili araştırmalar arttı. Vatandaşlar güneş tutulması bugün ne zaman, saat kaçta öğrenmek istiyor. Aynı zamanda 2024 Ekim'deki Güneş tutulması Türkiye'den görülecek mi, güneş tutulması etkileri neler merak ediliyor. İşte gökyüzü haberleri...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. GÖZLER O SAATTE 🌞 GÜNEŞ TUTULMASI bugün saat kaçta, Türkiye'de görülecek mi, nereden? GÜNEŞ ne zaman, hangi burçta tutulacak?
  2. Bu sene kış saati uygulaması olacak mı, ne zaman? Saatler geri alınacak mı, ne zaman alınıyor?
  3. Binbin halka arz oluyor! Bin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri halka arz ne zaman, kaç lot veriyor, katılım endeksine uygun mu?
  4. Taş gibi yoğurt mayalamanın sırrı! Yoğurt asla sulanmıyor ve kıvamı tam tutuyor
  5. KPSS ORTAÖĞRETİM SONUÇLARI son dakika açıklandı mı? sonuc.osym.gov.tr ekranı ile 2024 KPSS ortaöğretim sonuçları ne zaman açıklanacak?
  6. egm.gov.tr 👮🏻‍♂️👮🏻‍♀️ ÖGG sınav yerleri belli oldu mu? 2024 Özel Güvenlik Sınavı ne zaman, hangi gün?
  7. MAAŞ HABERLERİ 🧓🏻👴🏻 Emekli zammı ne kadar olacak? 2025 Emekli maaşı enflasyon farkı şu an kaç? Emeklilerin 3 aylık enflasyon farkı ne kadar?
  8. BURÇ HABERLERİ...Güneş tutulmasının burçlara etkisi nelerdir? Burçlar güneş tutulmasından nasıl etkilenecek? Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık...
  9. YENİ ASGARİ ÜCRET ZAMMI 2025 SON DURUM | Asgari ücret ne kadar olacak? Yeni yılda asgari ücrete yüzde kaç zam gelir? Asgari ücret zammı tahmini
  10. GREEN CARD BAŞVURU TARİHLERİ 2024-2025 📍 Green Card başvurusu ne zaman, nasıl yapılır? Green Card (Yeşil Kart) başvuru şartları

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.