SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

ELENDİ! Gelinim Mutfakta kim elendi? 13 Eylül 2024 puan durumu ile Gelinim Mutfakta çeyreği ve altın bileziği kim kazandı?

Gelin Mutfakta'da elenen isim programın izleyicileri tarafından takip ediliyor. Haftanın final gününde yarışmacılar Muhallebili Ekmek Kadayıfı yaptı. Hafta boyunca kayınvalidelerden en yüksek puanı alan gelin ise 10 altın bileziği almaya hak kazandı. İşte, 13 Eylül 2024 puan durumu ile "Gelinim Mutfakta kim elendi, çeyreği ve altın bileziği kim aldı?" sorularının yanıtına ilişkin detaylar...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. MEVLİD KANDİLİ NAMAZI ADIM ADIM KILINIŞI 🎈 Mevlid Kandili namazı ne zaman, saat kaçta kılınır? Mevlid Kandiline özel bir ibadet şekli var mıdır?
  2. KANDİL YARIN MI, YARIN NE KANDİLİ? 🤲 Mevlid Kandili 2024 ne zaman, hangi tarihte? Yılın son kandil gecesi hangi gün idrak edilecek?
  3. LGS puanları iptal mi oldu? LGS yeniden mi hesaplanacak? 2024 LGS neden yeniden hesaplanıyor?
  4. MÜBAREK GÜN İÇİN MEVLİD KANDİLİ MESAJLARI, SÖZLERİ 🤲🏻 2024 Mevlid Kandili mesajları, resimli Mevlid Kandili kutlaması
  5. Üniversiteliler için yeni KYK Burs/Kredi Başvurusu ne zaman, nasıl yapılır? 2024-2025 KYK bursu ne kadar, başvuru şartları neler?
  6. MEVLİD KANDİLİ ORUCU VAR MI? Mevlid Kandili'nde oruç tutulur mu? Kandilde oruç tutulur mu, kandil orucu ne zaman, kaç gün tutulur?
  7. Yeni yıla denk geliyor 2️⃣0️⃣2️⃣5️⃣ Üç aylar ne zaman başlıyor? Üç Aylar başlangıcı ne zaman giriyor?
  8. SILA BEBEK ÖLDÜ MÜ, SILA'YA NE OLDU? Tekirdağ Sıla bebek olayı son dakika: Sıla bebek entübe mi edildi?
  9. SON DAKİKA CİNAYET HABERLERİ NARİN | Narin'e ne oldu, Narin'i kim, neden öldürdü? Narin Güran olayı son dakika gelişmeler
  10. BUGÜNKÜ DEPREM HABERLERİ SON DAKİKA 13 EYLÜL 2024 AFAD/Kandilli Rasathanesi | az önce deprem mi oldu? Deprem nerede oldu?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.