SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Fiyat haberleri 📌 GRAM ALTIN FİYATI KAÇ TL? Bugünkü gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatları ne kadar?

Dün Eylül ayı enflasyon oranlarının açıklanmasıyla birlikte altın fiyatları gündeme geldi. Vatandaşlar, altın fiyatları bugün ne kadar öğrenmek istiyor. Gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın fiyatları ne kadara alınıyor, ne kadara satılıyor? İşte 4 Ekim 2024 altın fiyatlarındaki son güncel durum

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. MEB ORTAK SINAV TAKVİMİ 2025 💥 1. dönem ortak sınavlar ne zaman, ortak sınavlar hangi sınıfları kapsıyor? Ortak sınav tarihleri
  2. BİNBİN HALKA ARZ: Binbin halka arzı kaç lot veriyor? Bin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri halka arz ne zaman, katılım endeksine uygun mu?
  3. KYK EK TERCİH YURT BAŞVURUSU (e-Devlet) 👨‍🎓👩‍🎓 KYK ek yurt başvuruları başladı mı? KYK ek yurt başvurusu nasıl yapılır?
  4. 2024-2025 KIŞ LASTİĞİ NE ZAMAN TAKILIR? Kış lastiği uygulaması hangi tarihte başlıyor? Kış lastiği takmama cezası...
  5. AVUKATLIK ASGARİ ÜCRET TARİFESİ 2025 Resmi Gazete'de! Yeni dönem avukatlık asgari ücret tarifesi ne kadar oldu?
  6. Bu yıl pastırma sıcakları ne zaman? 2024 Pastırma yazı hangi tarihlerde olur?
  7. KPSS ORTAÖĞRETİM SONUÇLARI ÖSYM GİRİŞ: 2024 KPSS Ortaöğretim sınav sonuçları nasıl, nereden sorgulanır?
  8. KPSS ORTAÖĞRETİM SONUÇLARI SORGULAMA 2024: ÖSYM KPSS Ortaöğretim sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?
  9. Cuma namazı kaç rekat? Cuma namazı nasıl kılınır, farz mı? Adım adım cuma namazı kılınışı
  10. KYK bursu ne kadar belli oldu mu? KYK burs/kredi başvurusu ne zaman, hangi tarihte başlıyor? 2024-2025 KYK burs/kredi başvuruları başladı mı?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.