SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

KONFERANS LİGİ 2. ÖN ELEME TURU; Fenerbahçe-Zimbru maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?Fenerbahçe-Zimbru maçı biletleri satışa çıktı mı?

Ülkemizi Konferans Ligi'nde temsil edecek olan temsilcimiz Fenerbahçe'nin 2. ön eleme turundaki rakibi Moldova temsilcisi Zimbru oldu. Futbolseverler ilk mücadelenin Ülker Stadyumu'nda oynanacağını öğrenmesinin ardından bilet satışı ve maçın yayın bilgilerini araştırmaya başladı. Peki Fenerbahçe-Zimbru maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. MUHTARLAR GÜNÜ MESAJLARI 2024: Muhtarlar için en anlamlı, güzel muhtarlar günü sözleri ve mesajları
  2. ASGARİ ÜCRET ZAMMI SON DAKİKA: 2025 Ocak ayı yeni asgari ücret ne kadar olacak? Asgari ücret zammı tahminleri
  3. Avrupa Yakası'nın Kubilay'ı Vural Çelik kimdir, neden öldü? Vural Çelik hastalığı neydi, kaç yaşındaydı? İşte hayatı ve kariyeri...
  4. IMEI KAYIT ÜCRETİ 2025 NE KADAR OLACAK? Yurt dışı telefon kayıt ücreti kaç TL? Cep telefonu kayıt harcı nereye yatırılır?
  5. YAHYA SİNWAR KİMDİR? Hamas lideri Yahya Sinvar öldürüldü mü?
  6. DGS ek tercih tarihleri takvimi: 2024 ÖSYM tercih kılavuzu ile DGS ek tercihler ne zaman başlayacak?
  7. Hac kuraları ne zaman çekilecek? 2025 Hac kura sonuçları çekiliş tarihi takvimi
  8. Anadolu Efes-Olympiakos maçı CANLI YAYIN KANALI: THY Euroleague Anadolu Efes-Olympiakos maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?
  9. KYK BURS SONUÇLARI SORGULAMA: 2024-2025 GSB KYK burs başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak, açıklandı mı?
  10. MASTERCHEF BU HAFTAKİ 3. VE 4. ELEME ADAYLARI | MasterChef 3. ve 4. eleme adayı kimler oldu? İşte dokunulmazlığı kazanan takım ve eleme adayları

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.