SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Fenerbahçe hazırlık maçları ne zaman, saat kaçta?

Fenerbahçe'nin hazırlık maçları futbolseverler tarafından takip ediliyor. 2024-2025 sezonu öncesinde Jose Mourinho yönetiminde ilk hazırlık kampını yapacak olan Fenerbahçe'nin performansı sarı lacivertli taraftarlar tarafından sorgulanmaya başlandı. Peki, Fenerbahçe'nin hazırlık maçları ne zaman?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. MASTERCHEF 5 VE 6. ELEME ADAYLARI BELLİ OLDU! MasterChef'te haftanın son dokunulmazlığını hangi takım kazandı? İşte haftanın eleme adayları...
  2. KYK BURS BAŞVURUSU son dakika başladı mı? 2024-2025 GSB KYK burs başvurusu ne zaman, başvurular nasıl ve nereden yapılır?
  3. CANLI altın fiyatları alış-satış tablosu son dakika: DÜŞÜYOR! 27 Eylül 2024 anlık çeyrek altın ve gram altın fiyatı ne kadar, kaç TL?
  4. BinBin halka arz tarihi ne zaman? 2024 BinBin halka arz kaç lot verir, katılım endeksine uygun mu, hangi bankalarda var?
  5. DGS EK TERCİH KONTENJANLARI VE TABAN PUANLARI: 2024 DGS ek tercih taban puanları ve boş kontenjanlar listesi
  6. Gözlük camındaki çizikleri geçiren teknik! Hem temizliyor hem de onarıyor
  7. Sararmış tuvalet taşını ayna gibi parlatıyor! Saniyeler içinde bembeyaz olacak
  8. Patlamış mısırda tek bir tane kalmıyor! Bu teknikle patlamayan mısıra son
  9. ALES ne zaman, hangi tarihte yapılacak? 2024 ALES/3 başvurusu başladı mı, nasıl yapılır?
  10. Gözler ÖSYM'de... KPSS ORTAÖĞRETİM SINAV SONUÇLARI SORGULAMA 2024: KPSS Ortaöğretim sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.