SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

FENERBAHÇE 3 PUANI ALDI! AEK Larnaca-Fenerbahçe maçı 1-2 bitti!

UEFA Avrupa Ligi B grubunda mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe, AEK Larnaca'ya bu kez deplasmanda konuk oldu. İlk maçı Kadıköy'de 2-0'lık skorla kazanan temsilcimiz bu kez Güney Kıbrıs'ta maçı kazanarak liderliğini sürdürmek aynı zamanda son 16 turunu garantilemek istiyor. Peki AEK Larnaca-Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi maçı kaç kaç bitti?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. UÇAK FİLMİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU: Uçak (Plane) filmi oyuncuları kimler, konusu nedir? Uçak filmi ne zaman çekildi?
  2. Çalışma saatleri değişecek mi? ⏰ Çalışma saatleri düşecek mi? İşte 2024-2025 Çalışma saatleri düzenlemesi ile ilgili son güncel haber
  3. İNDİRİM GÜNÜ YARIN! ŞOK aktüel 2 Ekim 2024 kataloğu: Bu hafta çarşamba ŞOK market katalog indirimleri neler?
  4. TV YAYIN AKIŞI: 1 Ekim 2024 bu akşam televizyonda hangi diziler ve filmler yayınlanacak? Bugün TV'de neler var?
  5. MEB TYP kura sonuçları 2024 isim listesi: Okullara temizlik görevlisi alımı il il TYP kura sonuçları sorgulama
  6. EMEKLİLİK YAŞI HESAPLAMA: turkiye.gov.tr 🧓🏻👴🏻 Emeklilik yaşı kaç? Kadın - Erkek emeklilik yaşı değişecek mi? İşte son açıklama
  7. Yaklaşık 1,5 ay kaldı! Ara tatili ne zaman? 1 Haftalık tatil hangi ayda? İşte 2024 Kasım, 2025 Nisan ara tatil tarihleri!
  8. ALES BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR? 2024 ALES 3 başvurusu nasıl yapılır, son tarih ne zaman? ALES hangi ayda, ayın kaçında uygulanacak?
  9. BU HAFTAKİ A 101 aktüel ürünler kataloğu 3 Ekim 2024 Perşembe | a101'in bu haftaki aktüel ürünler kataloğu
  10. Kış saati uygulaması nedir? 2024-2025 Kış saati uygulaması olacak mı, ne zaman? Saatler geri alınacak mı, ne zaman alınıyor?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.