SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

FED FAİZ KARARI PPK Toplantı Tarihi Temmuz 2024 💸 Temmuz ayı FED faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanır?

ABD Merkez Bankası Temmuz ayı faiz kararı için PPK toplantısı bekleniyor! Geçtiğimiz ay açıklanan karara göre FED politika faizini yüzde 50'de sabit bırakmıştı. Piyasalar FED faiz kararına yoğunlaştı. Amerika Merkez Bankası Temmuz ayı faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanır?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. ALTIN FİYATLARI Güncel takip ekranı: Altın fiyatları ne kadar, kaç tl? Gram, çeyrek, ons altın fiyatı son durum
  2. MAAŞ HABERLERİ 💸 ZAMLI MEMUR MAAŞI NE ZAMAN BELLİ OLACAK? Memur, araştırma görevlisi, doktor, mühendis, avukat, öğretmen, polis, hemşire maaşı 2024 Temmuz memur zammı oranı % kaç, ne zaman açıklanacak?
  3. MİLLİ MAÇ (AVUSTURYA-TÜRKİYE) EURO 2024 son 16 turu maçı ne zaman, saat kaçta hangi kanalda? A Milli Takım çeyrek final için sahaya çıkıyor!
  4. BİM İLK TEMMUZ AYI KATALOGLARI (2-5 TEMMUZ) 🎈 BİM'de bu hafta hangi ürünler satışa sunulacak? Fakir 4'lü Çeyiz Seti, Şarjlı Dik Süpürge, Saç Kurutma Makinesi...
  5. ENFLASYON HABERLERİ...TÜİK'ten tarih ve saat 🔍 Haziran ayı enflasyonu açıklandı mı, 6 aylık enflasyon farkı kaç çıktı? 2024 Haziran enflasyonu bugün açıklanır mı, ne zaman, saat kaçta açıklanacak?
  6. Kabotaj Bayramı Kutlama Mesajları Resimli 2024: En güzel 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı mesaj ve sözleri...
  7. SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK MÜLAKATLARI 2024: 20 bin öğretmen ataması mülakatları nasıl olacak? Sözleşmeli öğretmen atama sözlü sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
  8. Evde Bakım Maaşı Yatan İller Sorgula Temmuz: Evde Bakım Maaşı ne kadar olacak, zamlanacak mı?
  9. TEMMUZ KİRA ARTIŞ ORANI SON DURUM: Konut kira artış oranı ne kadar, yüzde kaç zam geldi? Konutta kira zammı TÜFE Temmuz 2024
  10. DEPREM Mİ OLDU AFAD/KANDİLLİ? 1 Temmuz 2024 Son Depremler Listesi: Az önce deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? (SON DAKİKA DEPREM HABERLERİ)

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.