SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

YENİ EYT AÇIKLAMASI BAKAN BİLGİN; EYT ne zaman meclise sunulacak, yaş şartı olacak mı? EYT'de kritik tarih 26 Aralık

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) konusunda yeni gelişmeler yaşanmaya devam ederken açıklamalarda peş peşe gelmeye devam ediyor. Son olarak Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin açıklamasında EYT ile ilgili çalışmaların tamamlanmak üzere ifadelerini kullandı. Peki EYT'de yaş şartı olacak mı, eyt yasası kimleri kapsayacak?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. TAKVİMDEKİ ÖNEMLİ GÜNLER 📌 28 Ekim Pazartesi okullar ve üniversiteler yarım gün mü? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı resmi tatil mi?
  2. Son dakika deprem haberleri: Deprem mi oldu? AFAD'ın geçtiği son depremler nerede, kaç şiddetinde oldu? 15 Ekim 2024
  3. SON DAKİKA SON DEPREMLER LİSTESİ (15 EKİM) 📍 Bugün deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Kandilli/AFAD bugünkü son depremler listesi
  4. İNDİRİMLİ BİM AKTÜEL KATALOĞU BUGÜN SATIŞA ÇIKTI! 📌 BİM 15-18 Ekim aktüel kataloğunda bu hafta hangi ürünler var? Pilli Baharat Öğütücü, Smothie Blender Set, Şarjlı Kişisel Blender...
  5. MasterChef'te MasterClass'ı kim kazandı? MasterChef ödül oyununu kim kazandı? 14 Ekim MasterClass ödülü ne oldu, hangi yarışmacı kazandı?
  6. İnfaz koruma memuru (gardiyan) KPSS Ortaöğretim puanı 2024: Gardiyan olmak için KPSS P94 Ortaöğretim (Lise) puanı kaç olmalı?
  7. GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 15 Ekim Salı | Bugün burcunuzu neler bekliyor? İşte Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burç yorumları
  8. KÖFTECİ YUSUF NE ZAMAN KURULDU? KÖFTECİ YUSUF'UN SAHİBİ YUSUF AKKAŞ KİM, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?
  9. EMEKLİ MAAŞI HESAPLAMASI 2024 | Ne kadar emekli maaşı alırım? SGK 4A, 4B ve 4C emekli maaşı hesaplaması nasıl yapılır?
  10. NARİN CİNAYETİNDE SON DAKİKA GELİŞMELERİ: Narin Güran'ı kim öldürdü, cinayet çözüldü mü? Narin'in katili bulundu mu?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.