SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

⚽ Türkiye - Portekiz maçı ne zaman? EURO 2024 Milli Maç hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda?

A Milli Futbol Takımımız, EYRO 2024 ikinci maçına Portekiz ile çıkıyor. F grubunda yer alan Türkiye, ilk çıktığı Gürcistan karşılaşmasından 3 puanla dönmüştü. Şimdi gözler Portekiz maçında! Avrupa Futbol Şampiyonası Türkiye - Portekiz maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. MASTERCHEF DÜELLOLARI KİM KAZANDI? MasterChef 3. tura hangi yarışmacılar geçti? 1 Temmuz 2024 üst tura geçen yarışmacılar
  2. MURAT KURUM KİMDİR? Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na atanan Murat Kurum nereli, kaç yaşında?
  3. Kemal Memişoğlu kimdir? Yeni Sağlık Bakanı olarak atanan Prof. Dr. Kemal Memişoğlu nereli, kariyeri nedir?
  4. MASTERCHEF HÜNKAR BEĞENDİ TARİFİ 🫕 Osmanlı mutfağının en sevilen tadı hünkar beğendi nasıl yapılır, malzemeleri ve püf noktaları nelerdir?
  5. KPSS SINAV GİRİŞ BELGESİ GÖRÜNTÜLE ösym.gov.tr❗2024 KPSS Lisans sınav yerleri açıklandı mı, ne zaman açıklanır? ÖSYM KPSS giriş yeri sorgula
  6. CELAL İLE CEREN OYUNCULARI VE KONUSU: Celal ile Ceren filmi konusu nedir, oyuncuları kimler, ne zaman ve nerede çekildi?
  7. EMEKLİLİK PLANI FİLMİ KONUSU VE OYUNCULARI: Emeklilik Planı filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Bu akşam TV'de ilk kez ekrana geliyor!
  8. ENFLASYON ORANI yarın mı açıklanacak, net tarih ne zaman? 2024 Haziran TEFE - TÜFE Enflasyon rakamlarının açıklanmasına kaç gün var?
  9. Kolpaçino 3. Devre filmi oyuncuları kim, konusu nedir? Kolpaçino 3. Devre filmi ne zaman çekildi?
  10. MEMUR HABERLERİ...ZAMLAR AÇIKLANDI MI? 2024 Temmuz Memur zammı ne kadar? Memur maaşı zam oranı yüzde kaç? İşte memur maaşı zammı için son durum

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.