SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

EURO 2024 FİNAL MAÇI TARİHİ VE SAATİ | EURO 2024 final maçı ne zaman oynanacak? İspanya İngiltere karşılaşması saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Futbolseverlerin merakla beklediği EURO 2024 final maçı, heyecan dolu bir mücadeleye sahne olacak. İspanya ve İngiltere arasında oynanacak bu büyük final, tüm dünyada milyonlarca kişi tarafından takip edilecek. Peki, EURO 2024 final maçı ne zaman oynanacak? İspanya İngiltere karşılaşması saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte detaylar...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. MERKEZ BANKASI (MB) FAİZ KARARI Eylül 2024: TCMB bu ayki faiz kararı ne zaman, saat kaçta açıklanacak?
  2. AÇIKÖĞRETİM KAYIT YENİLEME TARİHLERİ 2024-2025: Anadolu Üniversitesi AÖF açıköğretim kayıt yenileme ne zaman, nasıl yapılır?
  3. GÖZLER ÖSYM'DE! Ön lisans KPSS ne zaman açıklanacak? KPSS Ön lisans sonuç sorgulama ekranı
  4. İBB BURS BAŞVURU GÜNÜ ➡ İBB burs başvurusu başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024-2025 İBB Genç Üniversiteli burs başvuru şartları neler, burs parası ne kadar?
  5. FED EYLÜL FAİZ KARARI NE ZAMAN, saat kaçta açıklanacak? ABD Merkez Bankası (FED) faiz indirimi olacak mı? FED faiz beklentisi...
  6. 2024 MECLİS AÇILIŞ TARİHİ: TBMM 28. Dönem 3. Yeni Yasama Yılı ne zaman başlıyor?
  7. iOS 18 ne zaman gelecek, Türkiye'ye hangi tarihte gelecek? iOS 18 özellikleri ve yenilikleri | Apple iOS 18 hangi telefonlara gelecek?
  8. ÖGG SONUÇ EKRANI EGM 💥 110. dönem ÖGG sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, nasıl sorgulanır? İtiraz süreci...
  9. AÖL 1. DÖNEM SINAV TARİHLERİ 2024-2025 ⏩ MEB Açık lise sınavları ne zaman, saat kaçta? Açık Öğretim Lisesi sınav takvimi
  10. 2025 HAC KURA ÇEKİM TARİHİ 💥 Diyanet hac kayıtları ve kayıt yenileme hangi tarihte bitiyor?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.