SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

YENİ EMEKLİLİK SİSTEMİ SON DURUM: Emeklilik sistemi değişiyor mu, ne zaman? Yeni emeklilik sistemi nasıl olacak, emeklilik yaşı yükselecek mi, kaç yapılacak?

Yeni emeklilik sistemine dair son gelişmeler, milyonlarca çalışanın dikkatini çekiyor. AK Partili Abdullah Güler, emeklilik sisteminin değişmesine dair, ''daha adil, daha dengeli ve sürdürülebilir bir emeklilik sistemi inşa etmemiz lazım'' sözleri ardından yeni emeklilik sistemi nasıl olacak, emeklilik yaşı kaç yapılacak? soruları öne çıktı.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. DGS Aday İşlemleri Sistemi için giriş linki 💻 DGS tercihi nasıl, nereden yapılır? Bu yılki Dikey Geçiş Sınavı tercihi ne zaman bitecek?
  2. MEB AÇIKLADI 📌 15 Tatil ne zaman? 2025 Yarıyıl tatili (15 tatil) ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor?
  3. Bugün ATV'de ne var? ATV yayın akışı 18 Eylül 2024 Çarşamba Bugün: ATV'de bugün, saat kaçta hangi diziler, hangi programlar yayınlanacak?
  4. Üniversite Haberleri 👨🏻‍🎓👩🏻‍🎓 Oryantasyon nedir, üniversitede oryantasyon eğitimi ne demek? İşte üniversite oryantasyon haftası hakkında merak edilenler
  5. MEB AÇIKLADI > Ortak sınav tarihleri 1. Dönem 2024 tarihleri ne zaman? 2. Dönem ortak sınav 2025 tarihleri hangi ayda, hangi günler?
  6. Sosyal Medya Haberleri 📳 Instagram 18 yaş altı kısıtlaması nedir, hangi önlemler getirildi? instagram genç hesapları uygulaması ne anlama geliyor, ne zaman uygulanacak?
  7. İNDİRİMLİ BİM AKTÜEL KATALOĞU! 📢 20 Eylül Cuma BİM aktüel kataloğunda hangi ürünler satışta olacak? 125 cc Motosiklet, Polisaj ve Zımpara Seti...
  8. YARIN RAFLARDA SATIŞTA! 🛒 A101 aktüel kataloğunda hangi ürünler satışa sunulacak? 19 Eylül Aldın Aldın aktüel kataloğu...
  9. SANDIK KOKUSU YENİ SEZON BU AKŞAM başlıyor mu? 💥 Sandık Kokusu yeni sezon ilk bölümde neler yaşanacak, oyuncu kadrosuna kimler katıldı?
  10. Mike Tyson ve Jake Paul maçı ne zaman, nerede olacak? Mike Tyson ve Jake Paul boks maçı ertelendi mi?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.