SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

EMEKLİ İKRAMİYESİ bu aya yansıyacak mı?100. Yıl emekli ikramiyesi ne zaman verilecek, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda mı hesaba geçecek?

Emekli ikramiyesi ile ilgili gelişmeler her gün merak ediliyor. Başta emekli vatandaşların sabırsızlıkla araştırdığı emekli ikramiyesi haberleri, bayramlarda yararlanan Şehit yakınları, gaziler, SSK, Bağ-Kur, emekli sandığı emeklileri, Vazife ve harp malullüğü aylığı alan er, erbaşlar, Ölüm aylığı alanlar, Şeref aylığı alanlar, Geçici köy korucuları, Kore, Kıbrıs ve İstiklal Savaşı gazileri, Şampiyon sporcular, Terörden zarar görmesi sebebiyle aylık bağlanan siviller ve yaşamını yitirenlerin hak sahipleri de konuya ilişkin detaylı bilgi almak istiyor. Gündeme sık sık Emekli ikramiyesi bu senelik 3 kez mi verilecek? 29 Ekim'de emekli ikramiyesi yatacak mı, toplam 5 bin TL mi hesaplandı, kimler alacak? soruları geliyor. İşte son durum

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. mgm.gov.tr ❗ Son dakika Meteoroloji haberleri: Hafta sonu hava nasıl olacak? İstanbul, Ankara, İzmir ve diğer illerde Cumartesi - Pazar hava durumu nasıl olacak?
  2. ÖSYM ANA SAYFA || KPSS Ön Lisans tercihleri ne zaman başlayacak? 2024 KPSS Ön Lisans Tercih kılavuzu yayımlandı mı?
  3. Afet Haberleri 📢 AFAD son dakika son depremler listesi: Deprem mi oldu, en son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu?
  4. SON BİM KATALOĞU RAFLARDA SATIŞA ÇIKTI! 💥 BİM 25 Ekim 2024 Cuma aktüel kataloğunda neler var? Kablosuz Şarjlı Sprey Mop, Mega Robot Blender Set, Dik Süpürge...
  5. KPSS Ortaöğretim tercih ekranı açıldı mı? ÖSYM kılavuzu ile 2024 KPSS Ortaöğretim tercihleri başladı mı, ne zaman başlıyor?
  6. Tarım Kredi Market indirimleri aktüel kataloğu: 26 Ekim - 1 Kasım 2024 Tarım Kredi Kooperaif Market katalog ürünleri fiyat listesi
  7. MAGNUM ÇEKİLİŞ SONUÇLARI: 3. dönem 26 Ekim 2024 Magnum Porsche Taycan çekiliş sonuçları yedek ve asil isim listesi ne zaman açıklanacak?
  8. Emekliye 29 Ekim'de ikramiye var mı? Emekli ikramiyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda verilecek mi, 5000 TL emekli ikramiyesi ne zaman yatacak?
  9. İUP maaşları yattı mı? 26 Ekim 2024 İşgücü Uyum Programı (İUP) maaşları neden yatmadı, ne zaman yatacak?
  10. DGS EK YERLEŞTİRME TERCİH EKRANI: ÖSYM kılavuzu ile 2024 DGS ek tercihleri nereden ve nasıl yapılır?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.