SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

ELEME POTASI: MasterChef eleme adayları: 26 Ekim 2024 dün akşam MasterChef Türkiye son 7. eleme adayı kim oldu?

MasterChef Türkiye eleme adayları bu akşam netleşti. Hafta boyunca eleme potasına girmemek için tüm hünerlerini sergileyen mavi ve kırmızı takım yarışmacıları son sınavlarını vermek için tezgah başına geçti. Şeflerin değerlendirmeleri sonucunda MasterChef 7. son eleme adayı belli oldu. Peki, MasterChef eleme adayı kim oldu? İşte, 26 Ekim 2024 MasterChef Türkiye son bölümde yaşananlar...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. SAATLER GERİ ALINACAK MI, ne zaman alınacak? Bu yıl kış saati uygulamasına geçilecek mi ve saatler 1 saat geri alınacak mı, hangi gün alınıyor?
  2. GRAM ALTIN HABERLERİ BUGÜN: 27 Ekim 2024 altın fiyatları alış satış rakamları ne kadar? Gram altın fiyatı ne kadar, kaç TL oldu? Altın yükseliyor mu?
  3. Emekliye 29 Ekim'de ikramiye var mı? 2024 bu sene emekli ikramiyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda verilecek mi, 5000 TL emekli ikramiyesi ne zaman yatacak?
  4. MAGNUM ÇEKİLİŞ SONUÇLARI SON DAKİKA: 3. dönem 27 Ekim 2024 Magnum Porsche Taycan çekiliş sonuçları yedek ve asil isim listesi açıklandı mı?
  5. 29 EKİM ETKİNLİKLERİ & KUTLAMALARI İPTAL Mİ EDİLDİ? Cumhuriyet Bayramı bu sene kutlanacak mı? 29 Ekim konserleri Ankara, İzmir, İstanbul, Bursa'da kutlamalar iptal mi oldu?
  6. SON DEPREMLER LİSTESİ SON DAKİKA: 27 Ekim 2024 Az önce deprem mi oldu, en son deprem nerede, kaç şiddetinde oldu?
  7. MEMUR ZAMMI OCAK 2025 HESAPLAMA 📌 Memur zam oranı ile en düşük öğretmen, polis, hemşire memur maaşı ne kadar, kaç TL olacak, yüzde kaç zamlanacak?
  8. 28 EKİM RESMİ TATİL Mİ, tam gün mü, yarın gün mü tatil? 28 Ekim Pazartesi okullar tatil mi, yarım gün ders var mı?
  9. 29 Ekim toplu taşıma ücretsiz mi? 29 Ekim Salı otobüsler bedava mı, metro, metrobüs, Marmaray toplu ulaşım ücretsiz mi? (İstanbul, Ankara, İzmir)
  10. 2025 EMEKLİ MAAŞ ZAMMI TABLOSU📍 SSK, Bağ-Kur (4A-4B) en düşük emekli maaşı zam oranı yüzde kaç olacak? 3 aylık enflasyon farkı oranı yüzde kaç oldu?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.