SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Dışı çıtır çıtır içli köfte böyle yapılmalıymış! Kıvamı tam tutuyor ve asla dağılmıyor

İçli köfte, Türk mutfağının en sevilen lezzetlerinden biridir. Ancak dışının çıtır çıtır olması, içinin yumuşak ve lezzetli kalması her zaman kolay olmayabilir. Pek çok kişi içli köfte yaparken hamurun dağılmasından ya da kıvamını tutturamamaktan şikayet eder. Neyse ki, bu zorluğu aşmak ve mükemmel içli köfteler yapmak için bazı püf noktaları var! İşte içli köfte yaparken dikkat etmeniz gereken adımlar ve bu lezzeti mükemmel hale getirmenin sırları!

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. AÖL sınav tarihleri açıklandı! 2024-2025 MEB takvimi ile Açık Lise 1. Dönem sınavları ne zaman, hangi tarihte yapılacak?
  2. Dışı çıtır çıtır içli köfte böyle yapılmalıymış! Kıvamı tam tutuyor ve asla dağılmıyor
  3. İkbal Uzuner ve Ayşenur Halil cinayeti SON DAKİKA HABERİ | Cani katil Semih Çelik'i babası anlattı: Odasında insanı korkutan şeytani figürler...
  4. A101 aktüel 10 Ekim 2024 ürünler kataloğu: Bu hafta perşembe A101 aktüel kataloğu indirimli ürünlerinde benzinli motosiklet geliyor!
  5. ÖĞRETMEN MÜLAKAT SONUÇLARI ne zaman açıklanacak? MEB 2024 sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları sorgulama
  6. Selahaddin Eyyubi yeni sezon ne zaman başlıyor? 7 Ekim 2024 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni bölüm bu akşam var mı, yok mu?
  7. Kalorifer peteğinin içini tertemiz yapan yöntem! Sökmeye gerek olmadan tozlardan kurtulmanın sırrı
  8. ÜÇ AYLAR BAŞLANGICI 2025 🤲 Recep, Şaban, Ramazan ayı ne zaman? Üç aylar takvimi
  9. FAİZ HABERLERİ 📊 Merkez Bankası faiz kararı toplantısı ne zaman, hangi gün? Ekim 2024 Merkez Bankası aylık faiz kararı toplantı tarihi
  10. Fiyat Haberleri 🟡 Altın fiyatları bugün: Gram altın kuru ne kadar? 7 Ekim altın fiyatları canlı grafik

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.