SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

DGS 2024 ne zaman, saat kaçta? Dikey Geçiş Sınavı başlangıç ve bitiş saati! DGS sınav giriş belgesi nasıl alınır?

Dikey Geçiş Sınavı için geri sayım. ÖSYM tarafından uygulanacak olan DGS'ye girecek adaylar sınav yeri sorgulama işlemlerine devam ediyor. Peki, DGS ne zaman, saat kaçta uygulanacak? İşte 2024 DGS sınav tarihi.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. MARKET ALIŞVERİŞİNDE BU HAFTA 🎉 A 101 aktüel katalog 4 Temmuz 2024 Perşembe || a101 aktüel ürünler kataloğu: Aldın Aldın Kampanyası
  2. ZAMLAR AÇIKLANDI MI? 2024 Temmuz Memur zammı ne kadar? Memur maaşı zam oranı yüzde kaç? İşte memur maaşı zammı için son durum
  3. AÖF Yaz okulu kaydı nasıl yapılır, son gün ne zaman? AÖF Yaz okulu kayıt ücreti ne kadar? 2024 AÖF Yaz okulu sınavı ne zaman?
  4. EMEKLİ ZAMMI TEMMUZ 2024 HABERLERİ: Emekli maaşı zammı ne kadar olur, son durum ne? En düşük emekli maaşı ne kadar 2024?
  5. Bu sene 15 Temmuz hangi gün, tatil mi? 15 Temmuz resmi tatil mi? 2024 Resmi tatiller listesi
  6. KPSS SINAV GİRİŞ BELGESİ GÖRÜNTÜLE ösym.gov.tr ❗ 2024 KPSS Lisans sınav yerleri açıklandı mı, ne zaman açıklanır? ÖSYM KPSS giriş yeri sorgula
  7. KABOTAJ BAYRAMI KUTLAMA MESAJLARI RESİMLİ 2024: En güzel 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı mesaj ve sözleri...
  8. SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLİK MÜLAKATLARI 2024 👩‍🏫 20 bin öğretmen ataması mülakatları nasıl olacak? Sözleşmeli öğretmenlik sözlü sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?
  9. EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER SORGULA Temmuz 📌Evde Bakım Maaşı ne kadar olacak, zamlanacak mı?
  10. ASGARİ ÜCRET ZAMMI TEMMUZ SON DURUM 2024 📣 Asgari ücrete Temmuz'da ara zam var mı? Bu ay asgari ücrete ek zam olacak mı?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.