SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

DEPREM SON DAKİKA SON DEPREMLER AFAD/KANDİLLİ: Az önce deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? Son dakika deprem haberleri

Deprem haberleri yakından takip ediliyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listeliyor. Son dönemde meydana gelen büyük depremler bölge halklarını bir kez daha tedirgin ediyor. Peki, bugün deprem oldu mu? 23 Ekim son depremler listesini haberimizden anlık olarak takip edebilirsiniz.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Bu sene 15 Tatil ne zaman? 2024-2025 Yarıyıl tatili Ocak ayının kaçında?
  2. Direkt sorgulama linki 📍 turkiye.gov.tr : KYK bursu açıklandı mı, ne zaman açıklanacak? 2024-2025 KYK burs ve kredi başvuru sonuçları bu ay belli olur mu, ödemeler ne zaman?
  3. TV YAYIN AKIŞI BUGÜN: 23 Ekim 2024 televizyonda bugün hangi diziler yayınlanacak, tüm kanallarda neler var?
  4. CUMHURİYET BAYRAMI 29 EKİM ŞİİRLERİ: 2 kıtalık 3 kıtalık 4 kıtalık 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Şiirleri (En güzel Cumhuriyet Bayramı şiirleri)
  5. ASGARİ ÜCRET HABERLERİ 💸 Asgari ücret 2025 tahmini ne kadar olur? Yeni asgari ücret beklentisi ne, seneye asgari ücret kaç para olacak?
  6. İBB burs sonuçları açıklandı mı, 15 Bin TL'lik eğitim desteği sonuçları ne zaman açıklanacak? 100 bin üniversiteliye İBB burs (eğitim desteği) sonuçları nereden öğrenilir?
  7. GS MAÇI ŞİFRESİZ CANLI YAYIN: UEFA Avrupa Ligi Galatasaray Elfsborg maçı hangi kanalda, saat kaçta ve nerede izlenir?
  8. NARİN GÜRAN CİNAYETİ SON DAKİKA İDDİANAME: Narin'i kim öldürdü, neden öldürdü? Narin Güran cinayeti olayı çözüldü mü?
  9. VGM BURS BAŞVURUSU EKRANI 2024: VGM Yükseköğrenim, Yabancı Uyruklu Öğrenci Bursu başvurusu nereden, nasıl yapılır? 2024-2025 VGM burs başvuru tarihleri
  10. 28 Ekim (4 gün sonra) okullar ve üniversiteler tatil mi? 28 Ekim Pazartesi memura, özel sektöre yarım gün mü, kimlere resmi tatil?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.