SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

11 EKİM SON DAKİKA SON DEPREMLER AFAD/Kandilli: Az önce deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu?

Deprem listesi güncelleniyor. Deprem kuşağında yer alan Türkiye'de sık sık deprem meydana gelmektedir. Özellikle deprem bölgesinde yer alan illerde meydana gelen depremler bölge haklını ve çevresindeki illeri etkilemektedir. Bugün deprem olup olmadığını merak eden vatandaşlar AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından yayınlanan son depremler listesine bakarak depremin nerede ve kaç şiddetinde meydana geldiğini görebiliyor. Peki 11 Ekim Cuma bugün deprem oldu mu?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Gelinim Mutfakta kim elendi? 11 Ekim 2024 puan durumu ile bugün Gelin Mutfakta bilezikleri ve çeyreği kim aldı?
  2. Mavi dil hastalığı nedir, mavi dil hastalığı belirtileri nelerdir? Mavi dil hastalığı insana bulaşır mı?
  3. BUGÜNKÜ TV YAYIN AKIŞI LİSTESİ 11 EKİM 2024: Cuma dizileri neler, bugün hangi diziler var? Kanal D, TRT 1, ATV, STAR TV, NOW, TV8, SHOW TV yayın akışı listesi
  4. SON DAKİKA SON DEPREMLER AFAD/Kandilli: Az önce deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? (11 Ekim Deprem Haberleri)
  5. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 150 bin TL'lik ödülü kim kazandı? Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bu bu hafta kim birinci oldu?
  6. TARIM VE ORMAN BAKANLIĞI TAĞŞİŞ VE TAKLİT LİSTESİ: 11 Ekim 2024 Sağlığı tehlikeye düşürecek gıdalar listesi sorgulama
  7. KÖFTECİ YUSUF KAPANDI MI? Köfteci Yusuf'un domuz eti açıklaması ne oldu, Bakanlık Köfteci Yusuf hakkında hangi kararı verdi?
  8. KÖFTECİ YUSUF NE ZAMAN KURULDU? KÖFTECİ YUSUF'UN SAHİBİ YUSUF AKKAŞ KİM, KAÇ YAŞINDA, NERELİ?
  9. MİLLİ MAÇ ŞİFRESİ CANLI YAYINI: Uluslar Ligi Türkiye Karadağ maçı hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak?
  10. Milli Eğitim Bakanlığı'ndaki son durum 👨🏻‍🏫👩🏻‍🏫 Öğretmen mülakat sonuçları açıklandı mı? 20 Bin sözleşmeli öğretmen sözlü sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.