SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Denizde Dehşet filmi konusu nedir, oyuncuları kimler ve ne zaman çekildi?

Denizde Dehşet (47 Meters Down) filmi konusu ve oyuncuları bu akşam ekranlara gelmesi nedeniyle gündeme geldi. Korku ve gerilim türünde olan film, 2017 yılında vizyona girdi. Mandy Moore'un başrolde yer aldığı yağımın yönetmen koltuğunda ise Johannes Roberts yer alıyor. Peki, Denizde Dehşet filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte ayrıntılar...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. iPHONE 16 TANITIM CANLI YAYINI | iPhone 16 ne zaman çıkacak, tanıtım lansmanı saat kaçta, hangi kanalda?
  2. KAYIPTI...Narin neden öldürüldü, katil kim? Narin ön otopsi sonucu nedir, Narin'i amcası mı öldürdü? Narin Güran olayı nasıl başladı?
  3. İBB BURSU ➡ İBB burs başvurusu başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024-2025 İBB Genç Üniversiteli burs başvuru şartları neler, burs parası ne kadar?
  4. AÖL SINAV TARİHLERİ 2024-2025: MEB Açık lise sınavları ne zaman, saat kaçta uygulanacak? AÖL 1. dönem sınav takvimi
  5. FED EYLÜL FAİZ KARARI ne zaman, saat kaçta açıklanacak? ABD Merkez Bankası (FED) faiz indirimi olur mu, faiz beklentisi ne yönde?
  6. İBB Trafik Yoğunluk Haritası >Trafik durumu yoğunluğu: İstanbul'daki canlı trafik haritası Anadolu - Avrupa Yakası son dakika yol durumu
  7. 2024'ÜN KANDİL TARİHİ 🤲🏻 Mevlid Kandili ne zaman? 2024 Eylül'deki Mevlid Kandili tarihi hangi gün? İşte sıradaki kandil gecesi
  8. TÜRKİYE KAÇINCI SIRADA, PUANI KAÇ (Uluslar Ligi)? Uluslar B Ligi puan durumu ve fikstürü! Milli Takım kaç puan topladı?
  9. MEB TARİHLERİ DUYURDU 🔔 Ara tatil ne zaman, 2024-2025 ilk Kasım ara tatil kaç gün? 15 Tatil ve yaz tatili ne zaman?
  10. ÖSYM KARARLAŞTIRDI, TAKVİME YAZDI 🔊 DGS sonuç 2024 tarihi ne zaman? DGS sonuçları ne zaman, bu hafta hangi gün açıklanacak?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.