SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Deadpool Wolverine filmi ne zaman çıkacak? Deadpool & Wolverine filmi Türkiye vizyon tarihi belli oldu mu?

Deadpool & Wolverine filmi vizyon tarihi merak konusu oldu. Başrollerini Ryan Reynolds ve Hugh Jackman'ın paylaştığı film sinemaseverler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor. Bu noktada gözler "Deadpool & Wolverine filmi ne zaman çıkacak?" sorusuna çevrildi. İşte, Deadpool & Wolverine filmi Türkiye vizyon tarihi...

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. KYK YURTLARI NE ZAMAN AÇILIYOR? 2024-2024 KYK yurt açılış tarihleri belli oldu!
  2. Süper Lig 2024-2025 transfer sezonu bitti mi, ne zaman sona erecek? Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, biten transferler ve gündemdeki isimler...
  3. MEVLİD KANDİLİ ORUCU: Mevlid Kandili'nde oruç tutulur mu? Kandilde oruç tutulur mu, kandil orucu ne zaman, kaç gün tutulur?
  4. İBB burs başvurusu başladı mı, ne zaman, şartları nelerdir? 2024-2025 İBB Burs başvurusu nasıl yapılır?
  5. ÜNİVERSİTE YKS EK YERLEŞTİRME SONUÇLARI SORGULAMA | ÖSYM giriş YKS ek tercih yerleştirme sonuçları ne zaman, hangi tarihte açıklanacak?
  6. MEV burs başvurusu 2024: Milli Eğitim Vakfı (MEV) bursu başvuru şartları neler? MEV burs tutarı...
  7. 12 EYLÜL 2024 BUGÜN DEPREM Mİ OLDU? AFAD/Kandilli Rasathanesi son depremler listesi: Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? (Son Dakika Deprem Haberleri)
  8. Üniversite para desteği KYK Burs/Kredi Başvurusu ne zaman, nasıl yapılır? 2024-2025 KYK bursu ne kadar, başvuru şartları neler?
  9. İlkokul ve ortaokul öğrenicileri için İBB beslenme desteği nedir, başvuru gerekli mi? İBB beslenme desteği içinde neler var, her gün veriliyor mu?
  10. Kandil ne zaman? Bugün kandil mi, ne kandili? MEVLİD KANDİLİ 2024 tarihi ne zaman, hangi gün? Mevlid Kandili bugün mü, yarın mı?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.