SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

BUGÜN CUMA NAMAZI SAAT KAÇTA KILINACAK? 9 Ağustos Cuma namazı saati İstanbul, Ankara, İzmir: Cuma namazı kaçta kılınacak?

Cuma namazı saati ile ilgili aramalar hız kazandı. Bugün öğle vakti camilerde kılınacak olan cuma namazına gidecek olanlar illerinde cuma namazı saatini araştırıyor. Diyanet il il namaz saatlerini yayınladı. İşte İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere il il cuma namazı vakitleri.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. ZTK 2. eleme turu kura çekimi ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Ziraat Türkiye Kupası 2. tur eşleşmeleri
  2. ÖSYM TAKVİMİ 📌 ALES 3 ne zaman, başvurular başladı mı? 2024 ALES başvuru tarihi, başvuru ücreti nedir, sınav tarihi hangi gün?
  3. 17.9.2024 ✅ Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın fiyatları canlı grafik 17 Eylül 2024
  4. İLK FAİZ İNDİRİMİ GELECEK Mİ? 🎈 FED toplantısı ne zaman, faiz kararı hangi gün saat kaçta açıklanacak? FED faiz beklentisi ne yönde?
  5. ATV CANLI YAYIN İZLE 📺 Müge Anlı bugün canlı izle 17 Eylül | Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm
  6. DEPREM Mİ OLDU? Az önce deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? 17 Eylül AFAD/Kandilli Rasathanesi son depremler
  7. GÖZLER GÖKYÜZÜNDE! Ay Tutulması Tarihi 2024 Eylül: Süper Kanlı Ay tutulması ne zaman, saat kaçta, Türkiye'den görülecek mi?
  8. ŞİFRESİZ Mİ? Real Madrid-Stuttgart Şampiyonlar Ligi maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda? Arda Güler ilk 11'de olacak mı?
  9. BUGÜN ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE HANGİ MAÇLAR VAR? Şampiyonlar Ligi 17 Eylül günün maçları | Şampiyonlar Ligi maçları yayınlanacak saatler ve kanallar
  10. TABİİ CANLI İZLE! Tabii platformuna nasıl üye olunur, ücretli mi? Tabii televizyondan nasıl izlenir?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.