SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

ADIM DİYANET ADIM CUMA NAMAZI KILINIŞI: Cuma namazı kaç rekat, nasıl kılınır, hangi dualar okunur? Cuma namazı farz mı?

Cuma günü Müslümanlar ve İslam alemi için mübarek bir gündür. Cuma gününde Müslümanlar Cuma namazı kılmak için camilere gidiyor. Cumaya gidecek olanlar cuma namazı kılınışı ile ilgili ayrıntıları merak ediyor. Peki, cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? İşte Diyanet tarafından yayınlanan cuma namazı kılınışı ile ilgili detaylar.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. MİLLİ MAÇ SONUCU: A Milli Takım, Galler deplasmanında! Galler - Türkiye maçı kaç kaç bitti?
  2. SON DAKİKA KAYBOLMA HABERLERİ: NARİN BULUNDU MU? 7 Eylül 2024 Kayıp Narin Güran son dakika gelişmeleri: Narin nerede?
  3. 7 EYLÜL 2024 CUMARTESİ EN SON DEPREMLER LİSTESİ: AFAD/Kandilli Rasathanesi deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu?
  4. YKS EK YERLEŞTİRME TERCİH KILAVUZU 📃 ÖSYM ile YKS ek 2. tercihleri nasıl yapılır, başvuru ücreti ne kadar?
  5. YKS ÜNİVERSİTE BOŞ KONTENJANLAR 2024 | YÖK Atlas ile 2-4 yıllık üniversitelerin YKS taban puanları, boş kalan kontenjanlar ve başarı sıralaması açıklandı mı?
  6. KYK EK YURT başvuruları ne zaman? 2024 GSB Kredi ve Yurtlar Kurumu KYK ek yurt başvurusunu kimler yapabilir ve nasıl yapılır?
  7. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI TAKVİMİ 👧🏻👦🏻 9 Eylül 2024 Pazartesi okullar saat kaçta açılacak? Tüm sınıflar aynı saatte mi gidecek? İşte MEB okul açılış tarihi ve saati
  8. On Numara sonuçları çekiliş numaraları AÇIKLANDI! 6 Eylül 2024 On Numara sonuçları bugün sorgulama ekranı
  9. DİZİ HABERLERİ 💥 Kızılcık Şerbeti ne zaman başlıyor? Kızılcık Şerbeti 3. yeni sezon fragmanı yayınlandı mı? 67. yeni bölüm için nefesler tutuldu
  10. DGS SONUÇLARI TARİHİ açıklandı! 2024 DGS sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte ÖSYM takviminde yazan tarih!

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.