SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

Ciğer kavurmasını pamuk gibi yapıyor! Pişirme öncesinde 1 bardak ekleyin

Ciğer kavurması, et yemekleri arasında kendine has lezzeti ve hazırlanış şekliyle öne çıkar. Ancak bu nefis yemeği yaparken en büyük zorluklardan biri, ciğerin doğru kıvamda pişmesini sağlamak ve pamuk gibi yumuşak bir dokuya ulaşmaktır. Ciğerin sert olmasını engellemek ve yumuşacık bir sonuç almak için birkaç önemli noktaya dikkat etmek gerekir. İşte ciğer kavurmasını pamuk gibi yapmanızı sağlayacak doğal yöntemler.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. SON DAKİKA HAVA DURUMU HABERLERİ | Yarın hava nasıl olacak? 18 Mart 2025 İstanbul, Ankara ve İzmir'de kar ve yağmur yağacak mı? Meteoroloji'den hava durumu uyarısı!
  2. SURVİVOR İLK ELEME ADAYI! 17 Mart 2025 Survivor All Star'da iletişim ödülünü hangi takım kazandı ve ilk eleme adayı kim oldu?
  3. ON NUMARA TIKLA HEMEN ÖĞREN! 17 Mart 2025 Pazartesi On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara nasıl sorgulanır?
  4. AF YASASI SON DURUM: Genel af ve Kısmi af çıkacak mı? Kısmi af çıkacak mı ve kimleri kapsayacak? 10. Yargı Paketi içeriği nedir?
  5. SAYISAL LOTO BELLİ OLUYOR | Çılgın Sayısal Loto Çekilişi Sonuçları açıklandı mı ve nasıl sorgulanır? 17 Mart 2025 MP Çılgın Sayısal Loto çekilişi
  6. MİLLİ ARA TARİHLERİ TAKVİMİ: 2025 Milli ara ne zaman bitiyor, Süper Lig maçları ne zaman başlıyor?
  7. SAATLER İLERİ ALINACAK MI? 2025 yılında Türkiye'de saatler ne zaman ileri alınacak, yaz saati uygulaması devam edecek mi?
  8. KURBAN BAYRAMI TARİHLERİ 2025 | Kurban Bayramı ne zaman, hangi tarihlere denk geliyor? Kurban Bayramı tatili kaç gün?
  9. MART AYI ENFLASYON BEKLENTİSİ ANKETİ: 2025 Mart enflasyonu oranı ne zaman açıklanacak, hangi gün belli olacak?
  10. Altın fiyatları bugün ne kadar? Gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatları kaç TL? 17 Mart 2025

© Copyright 2025

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.