SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

İOKBS (PYBS) BURSU SORGULA: Bursluluk parası yattı mı, neden yatmadı, ne zaman yatacak? İOKBS bursu ne kadar oldu 2024 Temmuz?

İOKBS (İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı) 5,6,7,8,9,10 ve 11. sınıf öğrencileri için gerçekleşiyor ve her ay belirli tutarlarda burs ödemesi yapılıyor. İOKBS burs ücreti memur maaşına göre şekilleniyor. Öğrenciler ''burslar yattı mı, İOKBS parası zamlandı mı, ne kadar oldu?'' sorularını yöneltiyor.

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Nereden Çıktı Bu Velet filmi konusu nedir, oyuncuları kimler?
  2. BERGEN'İ ÖLDÜREN HALİS SERBEST KİMDİR, yaşıyor mu, nereli ve kaç yaşında? Halis Serbest kaç yıl cezaevinde kaldı, evli mi, nerede yaşıyor?
  3. BERGEN HAYATI | Bergen kimdir, ne zaman, nasıl, kaç yaşında öldü? Bergen şarkıları - filmleri
  4. BERGEN OYUNCULARI VE KONUSU | Bergen filmi konusu nedir, oyuncuları kimler nerede ve ne zaman çekildi? Bu akşam TV'de!
  5. DÜĞÜM SALONU KONUSU VE OYUNCULARI: Düğüm Salonu filmi konusu nedir, oyuncuları kimler ve nerede çekildi?
  6. Tarım Kredi Kooperatif Market'te fırsat rüzgarı: 48 üründe indirim! 27 Ağustos-6 Eylül 2024 Tarım Kredi Market kataloğu indirimi fiyatları
  7. BERBER - KUAFÖR - GÜZELLİK SALONU ÇALIŞMA SAATİ: Kuaförler hangi gün kapalı, pazar günü mü? Kuaför ve güzellik salonları pazar günü açık mı, kapalı mı?
  8. YUVAMIZ İSTANBUL SONUÇLARI 👦🧒İBB Yuvamız İstanbul kreş başvuru sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanır?
  9. 110. ÖGG SINAV SORULARI ve CEVAPLARI ☑ EGM Özel Güvenlik sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? ÖGG soru kitapçığı ve cevap anahtarı
  10. İBB YURT BAŞVURU SONUÇLARI SORGULA (yurtsonuc.ibb.gov.tr) ⏩ 2024 İBB yükseköğrenim yurt sonuçları ne zaman açıklanacak?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.