SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

BİNBİN HALKA ARZ: Bin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri halka arz ne zaman, kaç lot veriyor, katılım endeksine uygun mu?

Bin Ulaşım ve Akıllı Şehir Teknolojileri A.Ş. şirketi halka arz oluyor. Binbin şirketinin halka arz fiyatı 91,85 TL olarak duyuruldu. Eşit dağıtım ile talep toplayacak olan Binbin şirketi toplamda 17 milyon lot pay dağıtacak. Binbin halka arz katılım endeksine uygun mu,kaç lot veriyor?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. 2024 Pastırma sıcakları ne zaman, ayın kaçında? Pastırma yazı hangi tarihlerde olur?
  2. ARA TATİL ne zaman? 2024-2025 Ara tatil tarihleri hangi günler? İşte MEB takvimi
  3. ÖGG sınav giriş yerleri belgesi açıklandı mı? 2024 Özel Güvenlik Sınavı ne zaman, hangi gün?
  4. Üç aylık enflasyon farkıyla emekli maaşı zam oranı ne kadar? Emekliye zam ne zaman, kaç TL olacak?
  5. VGM BURS BAŞVURUSU ORTAÖĞRETİM: VGM burs başvurusu nasıl, nereden yapılır? VGM yükseköğrenim burs başvurusu ne zaman?
  6. BURÇ HABERLERİ...Güneş tutulmasının burçlara etkisi nelerdir? Burçlar güneş tutulmasından nasıl etkilenecek? Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova, balık...
  7. Keçe gibi sertleşmiş havluları pamuk gibi yapıyor! Makineye ekleyince yumuşacık oluyor
  8. Yağış Haberleri ⛅ İstanbul hava durumu bugün, yarın nasıl olacak? İlçe ilçe İstanbul hava durumu 5 günlük
  9. Eylül ayı enflasyon beklenti anketi açıklandı! TÜİK TEFE TÜFE 2024 Eylül ayı enflasyon oranı verileri ne zaman, saat kaçta açıklanacak?
  10. TV YAYIN AKIŞI: 2 Ekim 2024 bu akşam televizyonda hangi diziler, filmler ve programlar yayınlanacak? Bugün TV'de neler var?

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.