SKORER
PEMBENAR
CADDE
YAZARLAR

BJK-SİVASSPOR MAÇI SKOR BİLGİLERİ 📺 Beşiktaş-Sivasspor Süper Lig 4. hafta maçı kaç kaç bitti?

Süper Lig'e 2'de 2 ile başlayan Beşiktaş, 3. haftayı bay geçti. 4. hafta maçında sahasında Sivasspor'u konuk eden Beşiktaş'ta gözler maç sonucuna çevrildi. Bu sezon tüm kulvarlarda çıktığı 5 maçta 4 galibiyet ve bir beraberlik alan ve oynadığı futbolla göz dolduran Siyah Beyazlı takım Sivasspor karşısında da kazanarak yoluna devam etmek istedi. Peki Beşiktaş-Sivasspor maçı kaç kaç bitti?

1


İlginizi Çekebilecek Haberler

  1. Bugün ATV'de ne var? ATV yayın akışı 18 Eylül 2024 Çarşamba Bugün: ATV'de bugün, saat kaçta hangi diziler, hangi programlar yayınlanacak?
  2. Üniversite Haberleri 👨🏻‍🎓👩🏻‍🎓 Oryantasyon nedir, üniversitede oryantasyon eğitimi ne demek? İşte üniversite oryantasyon haftası hakkında merak edilenler
  3. MEB AÇIKLADI > Ortak sınav tarihleri 1. Dönem 2024 tarihleri ne zaman? 2. Dönem ortak sınav 2025 tarihleri hangi ayda, hangi günler?
  4. Sosyal Medya Haberleri 📳 Instagram 18 yaş altı kısıtlaması nedir, hangi önlemler getirildi? instagram genç hesapları uygulaması ne anlama geliyor, ne zaman uygulanacak?
  5. EĞİTİM ÖDENEĞİ YATTI MI, ne zaman yatacak 2024? Öğretmenlere eğitim desteği ne kadar?
  6. KPSS DHBT Sınav Giriş Belgesi TIKLA: KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi (DHBT) sınavı ne zaman, sonuçlar hangi tarihte açıklanacak?
  7. ATV CANLI YAYIN İZLE 📺 Müge Anlı bugün canlı izle 18 Eylül | Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm
  8. GREEN CARD BAŞVURU TARİHLERİ 2025 💥 Green Card (Yeşil Kart) başvuru şartları neler, nasıl başvuru yapılır?
  9. KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN? Eylül Cumhurbaşkanlığı Kabinesi ayın kaçında toplanacak?
  10. BEKÇİ ALIMI 2024: Çarşı ve Mahalle Bekçiliği alımı başvuruları başladı mı? EGM ve PA bekçilik başvuru şartları

© Copyright 2024

Türkiye'den ve Dünya’dan son dakika haberler, köşe yazıları, magazinden siyasete, spordan seyahate bütün konuların tek adresi milliyet.com.tr; Milliyet.com.tr haber içerikleri izin alınmadan, kaynak gösterilerek dahi iktibas edilemez, kanuna aykırı ve izinsiz olarak kopyalanamaz, başka yerde yayınlanamaz.